S&P 500 ^GSPC 5,127.79 +1.26%
Apple AAPL $183.36 +5.97%
Nvidia NVDA $887.83 +3.46%
Meta META $452.05 +2.35%
Microsoft MSFT $406.66 +2.22%
Amazon AMZN $186.24 +0.82%
Tesla TSLA $181.14 +0.63%
Alphabet GOOG $169.01 +0.33%

Zatím jsem nad tímto sektorem moc nepřemýšlel. Ale děkuji za tip na společnost, Určitě se na ní podívám.

Zmínil bych $QLYS-0.4%. Myslím si, že slušná společnost, akorát je možná trochu dražší.

mám CRWD a určitě má za mě budoudcnost.. :) CSCO mám taky ještě jsem chtěl přikoupit na 45 když jsem to viděl po obchodovaní ale nebyl moc čas a už jsem se k tomu nedostal... :)

Podíval bych se i na $CSCO+0.7%. Odvětví podle mě super s dobrým výhledem do budoucna.

Zajímavé jsou třeba Palo Alto Networks a Fortinet.

Mel jsem nejakou dobu Avast, ale po odprodeji uz jsem tu jejich matku nekupoval. Z toho co jeste mam, tam cast prijmu dela CSCO. Tak nejak vseobecne si myslim, ze ty firmy nejsou moc levne, Apple nebo MSFT si bezpecnost resi in-house, takze bezny uzivatel dnes uz mozna ani nemusi za bezpecnost platit (ja treba ale platim:) Velke spolecnosti to asi resit musi, ale netusim jaky tam je potencial kdyz treba casem bude vse valit na cloudu a muzou to mit vse vyresene v ramci nejakeho baliku.

Vypadá hezky ta společnost, vidíš tedy v ni ještě potenciál? Přiznám se, že v tomto si nejsem ještě tolik jistý. Mám IT společnost, ale oblast kyberbezpečnosti mi přijde, že je hodně plný různých firem a tak velká konkurence z které vybírat. 🤔😊

Ano v $CRWD+2.2% vidím potenciál i do budoucna podle mě. Každý rok jim roste revenue o  cca 50%. Poslední 4 earnings všechny byly lepší než konsenzus. Kyberbezpečnost jako sektor podle mě do budoucna má smysl. Jediná nevýhoda, zatím nejsou profitabilní, očekávám že se profitabilní firma stane 25/26.

Tak to zní hezky. Věříš ji, tak zkus pár akcií, ja se na ni taky podívám a možná přidám. Nemám v tomto sektoru žádného zástupce. Určitě je to budoucnost ta kyberbezpečnost, jen asi špatně, ale já to beru, že je to IT a těch je dneska mraky. Big společnosti jako msft,apple, meta atd ti mají určitě vlastní oddělení co se o to stará a tak pak pro spousty těch menších aby nebylo těžší prorazit? 🤔😁