S&P 500 ^GSPC
5,096.27
+0.52%
Amazon AMZN
$176.76
+2.08%
Nvidia NVDA
$791.12
+1.87%
Alphabet GOOG
$139.78
+1.71%
Microsoft MSFT
$413.64
+1.45%
Meta META
$490.13
+1.26%
Apple AAPL
$180.75
-0.37%
Tesla TSLA
$201.88
-0.08%

Nu păstrez palantierul $PLTR+2.6%, dar îl verific din când în când. Astăzi, este posibil să vedem un salt semnificativ pe baza rapoartelor conform cărora compania va reduce zeci de locuri de muncă. În alte știri, C&A și Palantir dezvoltă un model de inteligență artificială pentru a optimiza procesul de aprovizionare și reaprovizionare a produselor.

PLTR

Palantir

PLTR
$25.05 $0.63 +2.58%
Capital Structure
Market Cap
48.5B
Enterpr. Val.
48.2B
Valuation
P/E
255.2
P/S
21.9
Dividends
Yield
-
Payout
-

Mai deține cineva acțiuni $PLTR+2.6% aici, sau acest interes a scăzut?


Nu dețin acțiuni $PLTR+2.6% și nu știu în ce domeniu de activitate se află. Creșterea a fost uriașă în ultima lună, iar după câștigurile obținute a crescut foarte mult. Cumva am pierdut toate trenurile în ultima vreme ;)

Le țin și eu și e o veste excelentă, în sfârșit câștigul merită 😀.

Vă mulțumim pentru actualizare. Nu dețin acțiunile, dar sunt interesat de companie și de acțiuni, așa că le urmăresc cu atenție.

Îi urmăresc și eu, ar putea fi o companie interesantă în viitor, dar momentan încă nu sunt tentat.

Minunat, în prezent dețin o poziție verde de aproximativ 20% după o lungă perioadă de timp, așa că mă bucur că am reușit să împing cumpărarea în jos :D

Cât de mult ați investit pentru prima dată? :D

prima dată poate 24, dar când mă uit la tranzacții am cel mai mare și 29 :D dar asta a fost pentru câțiva dolari, mici, am creat poziția în timpul toamnei.

Creșterea este mare, dar a fost foarte mult într-un timp atât de scurt...

Hmmm, scurt?

Hmmm, poate🤣

Nu dețin acțiuni, dar astăzi am dat întâmplător peste un fond de risc în legătură cu o altă companie care le-a oferit capital de la început. Dacă știți pe cineva care cunoaște In-Q-Tel, poate singurul VC care este condus ca un ONG:) Acționarii probabil că nu vor fi surprinși, dar proprietarul fondului este în prezent unul dintre cei mai mari clienți ai lor și este nimeni altul decât CIA:)

Cine a cumpărat la parter, deci cg. Dar așa cum scrii, o să mă mai uit și eu din când în când, dar nu cred că o să mă apuc deocamdată. AI-ul e mișto, dar mă cam înnebunesc după el. Poate e o greșeală, dar mă aștept în continuare ca piața să coboare și 2023 să semneze sideways. :) Oricum, informații interesante.

Putem aștepta o scădere, dar nu trebuie să vină neapărat, principalul lucru este să investim și să cumpărăm în mod regulat, aceasta este cheia.

Am investit, dar am și eu ceva în mână, să văd dacă e greșit. Vreau să aștept să mai cumpăr până când vor fi vești despre datoria SUA.