S&P 500 ^GSPC
5,069.53
-0.38%
Alphabet GOOG
$138.75
-4.50%
Tesla TSLA
$199.40
+3.87%
Apple AAPL
$181.16
-0.75%
Microsoft MSFT
$407.54
-0.68%
Meta META
$481.74
-0.47%
Nvidia NVDA
$790.92
+0.35%
Amazon AMZN
$174.73
-0.15%

În cadrul conferinței anuale pentru dezvoltatori Microsoft Build, desfășurată marți la Seattle, compania a anunțat o serie de actualizări de inteligență artificială pentru a face atât Bing, cât și ChatGPT mai inteligente, mai intuitive și potențial omniprezente. Iată toate actualizările AI pe care Microsoft le-a anunțat la conferința sa pentru dezvoltatori:

MSFT

Microsoft

MSFT
$407.54 -$2.80 -0.68%
Capital Structure
Market Cap
3.0T
Enterpr. Val.
3.1T
Valuation
P/E
37.1
P/S
13.4
Dividends
Yield
0.7%
Payout
25.1%

ChatGPT este actualizat

Inițial, Microsoft a încheiat un parteneriat cu OpenAI pentru a aduce pe Bing instrumentul de chatbot viral ChatGPT, care a contribuit la revigorarea interesului pentru motorul de căutare. Acum, Microsoft întoarce favoarea prin aducerea Bing la ChatGPT. Integrarea promite să aprofundeze parteneriatul dintre cele două companii și, potențial, să le poziționeze pe amândouă pentru a utiliza mai bine serviciul.

Noile plug-in-uri care vin în Bing Chat

Odată cu actualizarea AI la Bing la începutul acestui an, Microsoft a declarat că instrumentul nu va oferi doar o listă de rezultate de căutare, ci va răspunde și la întrebări, va discuta cu utilizatorii și va genera conținut ca răspuns la interogările utilizatorilor.

Al doilea copilot cu inteligență artificială intră în centrul atenției

De asemenea, Microsoft își extinde "Co-pilot" de inteligență artificială pentru a ajuta la editarea, rezumarea, crearea și compararea documentelor în Windows 11. Instrumentul, care apare alături de aplicații, este conceput pentru a oferi oamenilor acces rapid la răspunsuri personalizate și sugestii relevante.

Securitatea și protecția utilizatorului

Microsoft a declarat că utilizează o nouă tehnologie pentru a ajuta utilizatorii să determine dacă imaginile sunt generate de inteligența artificială pe baza informațiilor conținute în metadatele acestora.

A urmărit cineva dintre voi această conferință? A mai existat și altceva de interes? 🤔


Tot citesc despre faptul că se lucrează la Bing și că oamenii încep să îl folosească. Cred că va trebui să încerc și eu. M-am săturat să tot aud doar de el😁.

Cum o văd? Fiecare avans pe care Microsoft îl face cu AI = o oportunitate de milioane de dolari.

În general, îmi plac aceste anunțuri și ele arată că Microsoft continuă să își dezvolte și să își îmbunătățească produsele, ceea ce ar trebui să susțină creșterea companiei în următorii ani 🚀.