S&P 500 ^GSPC
5,069.53
-0.38%
Alphabet GOOG
$138.75
-4.50%
Tesla TSLA
$199.40
+3.87%
Apple AAPL
$181.16
-0.75%
Microsoft MSFT
$407.54
-0.68%
Meta META
$481.74
-0.47%
Nvidia NVDA
$790.92
+0.35%
Amazon AMZN
$174.73
-0.15%

Este prea mult chiar și pentru mine. În ultimele 6 luni +150% - o revenire în top.

După rezultate, o creștere incredibilă a prețului cu încă 24%!

Nvidia $NVDA+0.0% este o companie bună, dar aceasta este o mare speculație. Vânzările au scăzut cu 13% de la an la an și EPS cu 20%. Piața se bazează doar pe faptul că acum bate estimările. Singurul lucru care o trage în jos este AI.

Partea cea mai proastă este că nu poți nici măcar să scurtezi aceste exagerări, deoarece se întâmplă cu o asemenea forță încât orice este cumpărat imediat.


Nojo, cumpărături cu amănuntul. Mie nu-mi place, piața mi se pare că este în aceeași stare ca în timpul covidiei, se bazează pur și simplu pe hype și pe ce acțiune este mai cunoscută pentru câștigurile sale.

Sunt de acord cu tine și cu oamenii de aici în general, mă bucur foarte mult de sprijin. Chiar și opiniile opuse sunt bune și îi fac pe oameni să avanseze. Așa cum discutam ieri, eu personal mă așteptam la un fel de corecție. Din fericire, am stat cu mâinile în sân. Pentru toți cei care rezistă, felicitări! Oh, și, așa cum spui, este vorba doar de hype pe AI. Ok, am înțeles, e doar o mare îngrijorare această IA, cursa pentru a vedea cine va fi cel mai bun și cool, ne trage toată tehnologia, dar atât de mult? Adică adevărata valoare este în altă parte, nu? Ceea ce vreau să spun este că, deși nu sunt economist, se vede că nu există încă un mediu propice pentru ca piețele să crească, există o mulțime de boghiuri care trebuie rezolvate, calmate. Și toată lumea înnebunește pe valul de entuziasm al creșterii, retailul este încă acolo, rupând tot ce poate, așa cum spuneți, nu este loc nici măcar pentru un short, pentru că este imediat cumpărat...dar atunci ce, probabil că nu va fi o aterizare ușoară atunci. :D (Și în ceea ce privește criptomonedele, toată lumea s-a văzut milionar când a sărit în "tren" la 60k$, ei bine, dar apoi a plâns când a căzut în prăpastie. Ok, mișto, mă bucur și eu, pentru că dețin tehnologiile care lucrează pe AI, dar aștept să mă trezesc. Nu știu când, dar vine. Până atunci, felicitări traderilor care pot "cronometra mai bine" și pot lua profituri de pe urma ei. :)

Exact, ia-o ușor și nu te grăbi să tragi concluzii pripite. Datorită acestei creșteri, Nvidia este acum a 6-a companie din lume ca mărime a capitalizării de piață. Valoarea este de aproape 950 de miliarde de dolari, iar profitul anual este de aproximativ 10... Este atât de mult întinsă acum încât, în mod normal, aș lua shorts, dar voi fi foarte atent aici, deoarece hype-ul este încă acolo și ar putea merge și mai sus.

Nu mă așteptam la asta, nu are niciun sens pentru mine. Același lucru cu AMD. Felicitări tuturor celor care încă rezistă.

La fel. Atât $AMD+0.0%, cât și $TSM+0.0% au crescut odată cu ea.

Este un eșec, dar priveliștea pare promițătoare. Eu unul aș fi luat niște profituri încet.

Dacă cineva încă mai deține ceva, când altundeva să vândă decât 10% peste cotație😁

Tocmai am răsfoit rezultatele și probabil că nu era vorba despre acest trimestru, ci despre creșterea estimată pentru următorul. Prețul corespundea unei creșteri de aproximativ 40%, iar ei promit o creștere de 65% sau ceva de genul acesta. Apoi, prețul TSM a reacționat decent, așa că mă întreb ce vor anunța ca fiind portofoliul de comenzi.

Perspectivele sunt bune, dar reacția este absolut inadecvată.. .$AMD+0.0% a crescut și nu a fost singurul. A tras întreaga piață în sus. $QQQ+0.0% a crescut cu peste 1% după închidere!