Bună ziua,

Sunteți reprezentat de $MCD+0.4%? Pentru mine, împreună cu $PEP+0.1% și $KO+0.2%, a fost prima acțiune străină, așa că am cumpărat-o relativ ieftin. Cum vedeți $MCD+0.4% în ceea ce privește creșterea/declinul viitor și viitorul lor general ?

Au conectat și testat comenzi în cadrul McDrive folosind AI în ultimul an și au avut destul de mult succes, ceea ce înseamnă că ar putea avea costuri mai mici și profituri mai mari.

M-aș+0.4% aștepta mai mult la o consolidare laterală mai lungă cu $MCD+0.4%, dar cu siguranță este bine să te diversifici în afara tehnologiei etc. Un stoc minunat care merită cu siguranță să fie deținut pe termen lung, cred eu :)

De acord :)

Cred că această companie va fi alături de noi încă câțiva ani sau câteva decenii. Mi-ar plăcea să cumpăr $PEP+0.1%, $KO+0.2% și $MCD+0.4%, dar probabil că va trebui să aștept o vreme pentru un preț mai mic :)

Într-o zi va sări un pic mai jos și va exista o oportunitate:)

Poate că, mai devreme sau mai târziu, ceva va face ca prețul să se miște. Mi-aș dori să coboare, ca să pot să mă bag și eu. Vreau aceste companii în portofoliul meu doar pentru că îmi plac produsele lor 😁.

Înțeleg asta, în plus, dividendele sunt o modalitate excelentă de a obține venituri pasive pentru mine:)

Sunt sigur. Îmi place să văd cum se acumulează în timp. 😊

În momentul în care cineva dintr-un lanț de fast-food caută neapărat implicarea AI, cred că trebuie să o ia mai încet;) recent am ascultat un interviu cu CEO-ul de la $KO+0.2% în care, de asemenea, au "trebuit" să acorde mult spațiu acestui val și nu am înțeles ce încercau să-mi spună și care ar fi beneficiile. MCD este un lanț de clădiri în care se vând junk food și băuturi, nu are rost să privim dincolo de asta. Când evaluarea este comparabilă cu mediana pe 10 ani, atunci are sens să luăm în considerare cumpărarea.

Sincer să fiu, mă lupt foarte mult cu mâncarea nesănătoasă, în parte pentru că am copii mici și nu prea vreau să încurajez acest lucru, dar, din nou, este ipocrit să am și eu un Pepsi sau o CocaCola. Pe de altă parte, poate că în cele din urmă vor trebui să remodeleze și acest lucru, de exemplu în America Latină au tortilla, salată de legume și fructe (și o jucărie de jucărie, desigur) în meniurile pentru copii... Mă gândeam la asta recent, în cadrul unei postări pe care cineva o dădea pe tema eticii

Înțeleg acest lucru, dar trebuie, de asemenea, să evaluați cât de dependentă este mâncarea lor. Probabil că nu o puteți pune în aceeași categorie cu tutunul sau jocurile de noroc Dacă toată lumea ar trăi sănătos, atunci companiile agricole nu ar face atât de bine;)

Am cumpărat$MCD+0.4% la prețuri de aproximativ 200 $ și am vândut o parte din poziție. Este încă un dividend stabil, doar că este destul de scump în acest moment...

În prezent, da, este greu de spus dacă va scădea pentru a putea fi reaprovizionat

Aceasta este întrebarea. Momentan este în creștere, iar piețele ar beneficia de o corecție generală.

Eu nu, pariez pe o scădere de preț.

Nu am o imagine de ansamblu, dar probabil că va depinde de direcția în care se vor putea mișca în continuare și unde vor putea continua să deschidă noi magazine și să câștige mai mulți clienți. În orice caz, este o afacere foarte stabilă, nu mi-aș face griji pentru viitor.

Îmi place foarte mult faptul că în ultimii ani multe sucursale se adaptează la țara în care se află și, în general, "inovează", se adaptează la vremuri. Astfel, chiar dacă există o schimbare legislativă în cadrul alimentației sănătoase, ei se adaptează, pot implementa schimbările rapid.