Neuralink a lui Musk a primit permisiunea de a testa pe oameni și mă face să mă întreb dacă nu cumva este prea mult pentru el chiar și acum, după ce a "predat" Twitter pe alte mâini.

Sigur, este un tip foarte hiperproductiv, dar personal cred că este cel mai entuziasmat de SpaceX și Tesla.

Ce părere aveți despre cât de mult își împarte atenția și timpul?

Nu-mi plăcea să cumpăr și să-mi fac griji pentru Twitter. Cu toate acestea, găsesc Neuralink fascinant și îi văd potențialul. Să sperăm, totuși, că va fi cel puțin la fel de dedicată Tesla și SpaceX cum a fost până acum.

I-aș testa și eu neuronul pe mine dacă aș avea ocazia :D Iar în ceea ce privește timpul sau atenția lui, îndrăznesc să spun că Musk a revenit pe calea care i se potrivește cel mai bine, așa că acum că Twitter nu mai este următorul său consumator de timp, cred că atenția lui se îndreaptă în direcția în care trebuie.

De asemenea, cred că se îndreaptă într-o direcție mai bună.

Sunt de acord, să sperăm că lucrurile vor începe să se redreseze acum. L-aș testa și eu dacă aș avea ocazia, dar probabil că nu aș vrea să fiu prima persoană care îl testează :)

Deci Twitter a influențat mult prețul acțiunilor Tesla, probabil că afacerea a fost mai complicată, dar cred că se poate spune că Twitter a cumpărat acțiunile Tesla și, cum piața nu a primit-o favorabil și a coincis cu o scădere generală a pieței, a trebuit să vândă mult mai mult decât se aștepta. Prăbușirea acțiunilor Tesla la 100 de dolari a fost atunci o oportunitate excepțională de cumpărare. (Știm abia acum, din păcate, deși îmi amintesc că am scris undeva că până la 150 de dolari a fost o oportunitate bună, deoarece nimic nu împiedică Tesla să revină la 300 de dolari acum că înțelegerea cu Twitter s-a încheiat și singura ipoteză este că nu va veni o recesiune mai mare, dar nu o voi accepta pentru că voi profita de o oportunitate mai bună în altă parte.) Ei bine, în legătură cu faptul că nu țin pasul cu 🤷‍♂️. Practic, mă interesează doar Tesla, iar acolo văd, deși în umbra lui Musk, cel puțin trei figuri cheie care vor face practic toată treaba. Așa că nu cred că asta îi va lua atât de mult timp.

Nu sunt acționar Tesla tocmai pentru că, în primul rând, este supraevaluată (în opinia mea) și, în al doilea rând, este o acțiune ușor de influențat în ceea ce-l privește pe Musk. Este prea puternic legată de el și asta nu-mi place deloc.

Nici mie nu-mi place, dar, pe de altă parte, datorită lui și controversei sale, există acele cifre frumoase și creștere la Tesla

Nu cred că achiziția Twitter, de exemplu, ar avea un impact negativ asupra SpaceX sau Tesla. Luați o persoană competentă dacă este nevoie. Aș spune că se descurcă foarte bine cu totul.