Ford se asociază cu Tesla $F+2.0% $TSLA-4.2%

Ford va trece la hibrizii plug-in de la Tesla, iar până în 2025, vehiculele Ford de generație următoare vor putea folosi o rețea foarte mare de superchargere. Modelele actuale vor necesita utilizarea unui adaptor. Astfel, Ford nu va trebui să își construiască propria rețea.

Rețeaua de supraîncărcătoare din SUA

Conectorul în cauză se numește NACS (North American Charging Standard). Avantajul NACS față de omologul său CCS este compactitatea și manevrarea mai ușoară.

Ar putea deveni NACS noul standard în SUA? Vom vedea dacă și alți producători auto îi vor urma exemplul.

Prețul acțiunilor Ford a crescut cu peste 6% în urma acestei știri. 🟢

Aceasta este o mișcare destul de inteligentă din partea Ford!

Absolut. Ei pun clienții pe primul loc, iar acest lucru va da roade.

Doar ca să nu subvenționeze grosolan închirierea superchargerului și Tesla să nu-i sugă de tot, dar să poată cumva să monetizeze bine de la clienți.

Vești bune pentru electromobilitate.

Este cu siguranță o afacere bună pentru Ford să poată folosi ceva care este deja construit și să nu fie nevoit să investească atât de mult în el.

100%. Ce vom crede, Ford nu se descurcă foarte bine cu tranziția la EV. Fără îndoială că acest lucru s-ar putea schimba în viitorul apropiat.

Am citit și eu asta aseară și cred că este o super colaborare și un lucru bun pentru ambele companii. Este bine ca astfel de companii să colaboreze la ceva, în loc ca toți concurenții din industrie să se ia la bătaie unii pe alții. Îmi place și cred că se va vedea în prețul acțiunilor, $TSLA-4.2% a crescut frumos ieri. 😁4,72%

Așa este. Mă înclin în fața celor de la Ford pentru că au pus ceea ce este bun și necesar mai presus de orgoliile lor. 👍