Oricine are o actualizare cu privire la motivul pentru care 3M a fost din nou în jos pe săptămână? Orice proces pe care l-am ratat? Cum merge situația oricum? Mulțumesc pentru informații, deoarece nu pot urmări nimic nicăieri și mă gândesc să cumpăr atunci când sunt la 96 $.

MMM
$97.05 -$0.44 -0.45%
Capital Structure
Market Cap
53.6B
Enterpr. Val.
65.5B
Valuation
P/E
-34.4
P/S
1.6
Dividends
Yield
6.2%
Payout
-226.9%

Ceea ce nu-mi place la 3M este că, în ultimii 5 ani, prețul acțiunilor a scăzut de facto tot timpul... nu mi se pare deloc bine, chiar și pentru o companie atât de mare.

Pentru mine o bună oportunitate de a cumpăra

Și eu văd lucrurile la fel, doar că este riscant pentru mine din cauza litigiilor. Totuși, din punct de vedere al prețului, mi se pare logic, suntem poate la un minim al ultimelor 50 de săptămâni.

În ceea ce privește procesul, am citit că vor ca directorul general să vorbească, în rest nimic încă. În ceea ce privește scăderea săptămânii, guvernul olandez este de vină, deoarece a declarat că va trage la răspundere compania pentru eliberarea de substanțe alchilice per- și polifluorurate (PFAS), așa-numitele substanțe chimice perpetue, în râul olandez Scheldt.