În urmă cu câteva ore, Mark Zuckerberg a dezvăluit pe Instagram un nou headset de realitate virtuală numit Meta Quest 3.

Din punct de vedere al performanței, ar trebui să fie un pas înainte decent - mai ales din punct de vedere grafic. Cu toate acestea, vom afla mai multe la conferința din 27 septembrie.
Prețul va fi de 500 de dolari.

Iată un link către video:
https://twitter.com/MetaQuestVR/status/1664301028328579072?s=20

Vă mulțumim pentru actualizare.

Pentru mine nu este nimic special, dar cel mai important lucru este că lansează ceva și continuă dacă cred în acel lucru.

Pentru fanii VR, consumatorii probabil super. Din ce am citit, modelul anterior a fost un succes. Nu am nici o experiență personală.

Care a fost interesul oamenilor pentru versiunile anterioare?

Am citit câteva articole de recenzie și se pare că Meta Quest 2 a fost unul dintre cele mai bune din industrie, dacă nu chiar cel mai bun. Așa că vom vedea, poate că ar putea concura decent cu cel de la Apple.

Cred că e plictisitor 🤷‍♂️

Am văzut câteva recenzii ale celei de-a doua generații și părea tentant, cu excepția prețului... Cred că Apple va fi un killer. Ei când lansează ceva în lume tinde să fie de cea mai bună calitate în comparație cu concurența :D Dar poate că acest headset va putea concura pe deplin, vom vedea.

Nu prea cred că va fi atât de bun încât să concureze cu cel de la Apple 😂 poate nici măcar cu cel vechi de la Steam...

Mă aștept ca și Apple să o implementeze. Oricum, o concurență sănătoasă este întotdeauna benefică.