S&P 500 ^GSPC
5,254.35
+0.11%
Tesla TSLA
$175.79
-2.25%
Meta META
$485.58
-1.68%
Apple AAPL
$171.48
-1.06%
Amazon AMZN
$180.38
+0.31%
Alphabet GOOG
$152.26
+0.21%
Microsoft MSFT
$420.72
-0.17%
Nvidia NVDA
$903.56
+0.12%

Nu mă concentrez prea mult pe mărfuri, mă uit doar la prețul aurului din când în când.

Urmăresc, dar mai mult întâmplător, nu am nicio companie petrolieră sau companii care să fie puternic influențate de prețurile materiilor prime.

Nu contează, suntem pe aceeași lungime de undă.

Mă uit și eu la el. Încerc uneori să fac comerț pe el și învăț. În trecut doar pe petrol până acum am fost profitabil în trader, nu știu de ce. 😂 Cum spui tu, frumos graficul care merge în lateral. Până acum rezistă și suportul nu a fost spart deși credeam că va fi la un moment dat. Tind să aștept zonele din jurul acelui suport și apoi să intru în long când văd că sare. Iau scalpuri mici. Se presupune că stocurile de petrol din SUA sunt bune, oricum sunt curios să văd și alte vești de la OPEC. Cred că ar putea merge până la rezistență pentru o vreme, așa că încă se mai bate palma. Pentru tranzacție, dar sunt începător, cred că este o tranzacție bună dacă există un interval în care să o ții și apoi poți urmări ciclul.

Da, este un loc plăcut. Ai ales un grafic bun👍Este un produs foarte volatil, totuși, și uneori știrile sunt foarte importante pentru evoluțiile ulterioare.

Sunt de acord, vă mulțumesc. Deocamdată am mers cu adevărat doar pe scalpuri scurte, dar aștept cu nerăbdare să fac un profit chiar și în zeci de $. Există o mulțime de volatilitate aici, cu siguranță OPEC este unul dintre cele mai importante.

Am urmărit-o și eu, dar ca să fiu sincer, doar din curiozitate. Am ezitat să văd dacă nu cumva există o oportunitate fără șanse... ETF sau ceva asemănător?

Puteți cumpăra în partea de jos și vinde în partea de sus. Așa funcționează într-o tendință laterală.

Și în ce caz ar putea avea loc o evadare?

Da, mă uit. Afectează macro-economia și, în general, companiile pe care le am în portofoliu

E minunat. Deci, cum o vezi acum? Contează următoarea decizie a OPEC?