S&P 500 ^GSPC 5,304.72 +0.70%
Tesla TSLA $179.24 +3.17%
Meta META $478.22 +2.67%
Nvidia NVDA $1,064.69 +2.57%
Apple AAPL $189.98 +1.66%
Microsoft MSFT $430.16 +0.74%
Alphabet GOOG $176.33 +0.73%
Amazon AMZN $180.75 -0.17%

Un pic mai departe de subiectul acțiunilor clasice pe care le acoperim aici, dar dacă ne uităm la cele mai capitalizate companii americane, pe primele locuri se află și companii precum $UNH-1.7% $LLY-0.1% $PG+0.1% etc. Care, conform graficului, par a fi companii cu o creștere infinită, despre care recunosc că nu știu atât de multe ca despre companiile pe care le cunoaștem cu toții precum Microsoft, Apple... Dețineți vreuna dintre aceste companii despre care nu se vorbește atât de mult sau ce vă place la ele și aveți alte opțiuni pentru alte acțiuni de acest tip?


Dintre cele trei, probabil că aș fi interesat doar de $PG+0.1%, dar este prea scump.

Nu dețin încă niciuna dintre acțiunile menționate, dar intenționez să cumpăr $PG+0.1%. Este o companie grozavă, cu un focus deosebit și, așa cum scrie Jakub, este stabilă.

Aceste companii sunt excelente și adesea mai bune decât unele dintre cele mai importante companii de tehnologie. Doar că nu se dezvoltă la fel de repede sau nu sunt la fel de apropiate de curentul principal. Nu se scrie prea mult despre ele și mulți oameni nu le cunosc deloc, chiar dacă le folosesc produsele zilnic.. . $PG+0.1% ocupă un loc de cinste în portofoliul meu.

Mă voi alătura băieților. $ENPH+6.5% este o companie grozavă în industrie. Recent sculptată și o oportunitate de cumpărare atât de bună, va ajunge înapoi la 200 $ în acest an cu siguranță. (Nu este o recomandare de investiție). $LLY-0.1% Am înregistrat și eu, dar este stabilă, ceea ce este un plus, dar, din păcate, acesta este și motivul pentru care aștept o cumpărare mai ieftină care probabil că nu se va întâmpla. $PG+0.1%, așa cum scrie James, o companie grozavă, o gamă bună de produse. O iau ca pe un fel de companie defensivă în portofoliul meu. 😊

De asemenea, mulțumesc pentru sfaturi și informații despre aceste companii!

Mi-ar plăcea să am LLY în portofoliu, dar încă se menține la un nivel ridicat. Piesele interesante sunt, dacă vă interesează fotovoltaicele, $ENPH+6.5%. Apoi, Lat mi se pare destul de interesant. America, unde am o bancă de $NU+1.4%, care merge într-un ritm brutal în acest an. Iar din sectorul farmaceutic, este ca și CVS, pe care o am.

Grozav, voi verifica, mulțumesc mult pentru sfaturi, altfel $LLY-0.1% pare să se prăbușească foarte puțin...

Am $PG+0.1%, îmi place stabilitatea și modelul de afaceri blindat.

Grozav!