S&P 500 ^GSPC 5,304.72 +0.70%
Tesla TSLA $179.24 +3.17%
Meta META $478.22 +2.67%
Nvidia NVDA $1,064.69 +2.57%
Apple AAPL $189.98 +1.66%
Microsoft MSFT $430.16 +0.74%
Alphabet GOOG $176.33 +0.73%
Amazon AMZN $180.75 -0.17%

Hei, investitori, vă doresc un weekend plăcut.

Mă întrebam ce acțiuni ați cumpărat și vândut ultima dată și, dacă da, de ce.

Ultima dată am cumpărat $MMM+0.2%, deoarece acțiunile au scăzut sub 100 $, însă este o acțiune pe care în mod normal o cumpăr și eu în fiecare lună. De asemenea, am cumpărat acțiuni ale $DIS+1.1%, deoarece este la un preț bun și văd și eu potențial în această companie.

În ceea ce privește vânzările, am vândut recent câteva acțiuni ale $GOOGL+0.8%. Am vândut doar câteva acțiuni pentru a realiza un profit și, de asemenea, pentru a avea niște bani pregătiți.


Văd că acest $MMM+0.2% este foarte bine orientat, deoarece a coborât sub 100 de dolari. Este un preț frumos pentru o astfel de companie, dar încă mă sperie procesele pe care le au și natura generală a acestora. Nu este un lucru mărunt și întrebarea este, când totul se va "liniști", nu vor continua să suporte astfel de daune pentru producția lor? ... Altfel $DIS+1.1% am cumpărat și eu în această perioadă și apoi reits, $O-0.2%, $WPC-1.0%...vânzarea a fost făcută cu excepția $PBR-0.5% totalul este în urcare acum și voi aștepta cu această companie apoi din nou dacă nu scade.

Sunt de acord, nici mie nu-mi plac procesele și mi-e destul de teamă de ele. Cu toate acestea, am încredere în companie și păstrez acțiunile.

Cu siguranță le-aș păstra și eu dacă le-aș avea. 👍 O să vedem ce vești urmează, aș cumpăra și eu, dar mi-e teamă că problemele cu care se confruntă sunt foarte mari și probabil îi va costa miliarde de euro

Am cumpărat ultimul $BTI-0.4%. Pur și simplu pentru că sunt în mod nedrept la prețuri foarte mici.

M-am uitat la preț și trebuie să spun că sunt destul de tentat. Probabil că mă voi uita la el în timpul săptămânii de lucru și este foarte posibil să fac o achiziție.

Pentru ultimul trimestru:

O WBA JNJ JNJ VZ MMM BAC AMGN TSLA PFE BTI MO ENB ABR PYPL MPW și ETF-uri de indici.

Este o listă destul de extinsă :)

Din păcate, mi-a fost frică, așa că am cumpărat mai puțin și acum regret.

Jn, marea majoritate sunt în plus astăzi, dar eu îl am pe termen lung. 😊 😊

Pentru mine este destul de ușor, anul acesta am cumpărat CVS, ENPH și MMM. Le aveam pe toate trei analizate și așteptam să ajungă la prețul cerut pentru a le cumpăra. Cea mai sălbatică dintre cele 3 ar fi probabil MMM, care poate fi neregulată din cauza proceselor.

Urmăresc și eu acest lucru și sper că procesele vor fi rezolvate în curând și că societatea va putea funcționa din nou în mod normal.

Pe toate cele pe care le-ați menționat le cumpăram - sau mai bine zis, cumpăram în exces - la sfârșitul anului. Le am în portofoliu de mult timp și multe dintre ele sunt încă un buy pentru mine acum, dar nu cumpăr.

Da, am înțeles. Nu am apucat să cumpăr atât de mult la sfârșitul anului. Vreau să spun că anul acesta cumpăr mai mult.

Nu-i nimic. Pe termen lung, este o schimbare mică.