S&P 500 ^GSPC 5,307.01 -0.27%
Tesla TSLA $180.11 -3.48%
Alphabet GOOG $178.00 -0.86%
Apple AAPL $190.90 -0.75%
Meta META $467.78 +0.68%
Nvidia NVDA $949.50 -0.46%
Microsoft MSFT $430.52 +0.34%
Amazon AMZN $183.13 -0.01%

Ce părere aveți despre rezultatele trimestriale ale Nio $NIO?

Producătorul chinez de mașini electrice Nio a raportat vineri rezultatele sale pentru primul trimestru din 2022. Deși rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor analiștilor, acestea au arătat o disciplină surprinzătoare în ceea ce privește costurile de operare, ceea ce reprezintă o veste pozitivă pentru investitori.

NIO

NIO

NIO
$5.25 $0.00
Capital Structure
Market Cap
10.4B
Enterpr. Val.
92.8B
Valuation
P/E
-3.0
P/S
1.4
Dividends
Yield
-
Payout
-

Veniturile Nia au crescut cu 24% de la an la an, la 1,56 miliarde de dolari. Cu toate acestea, pierderea companiei s-a mărit la 0,36 dolari pe acțiune, de la 0,17 dolari pe acțiune în urmă cu un an. Analiștii se așteptau la vânzări de 1,65 miliarde de dolari și la o pierdere de 0,34 dolari pe acțiune.

Cu toate acestea, cheltuielile operaționale ale Nia au crescut cu doar 8%, la 1,72 miliarde de dolari, sub așteptările analiștilor. Compania și-a reafirmat, de asemenea, perspectivele pentru întregul an 2022, care prevăd livrări între 23.000 și 25.000 de vehicule. Acest lucru sugerează că problemele legate de lanțul de aprovizionare și lipsa cipurilor vor avea un impact limitat asupra Nio.

Investitorii au primit pozitiv raportul privind disciplina costurilor de operare, iar acțiunile Nio au crescut după anunțarea rezultatelor. Compania generează în continuare pierderi, dar investitorii cred în potențialul său pe termen lung pe piața chineză a vehiculelor electrice. Controlul costurilor și orientarea confirmată pentru anul 2022 sunt indicatori pozitivi că Nio poate atinge profitabilitatea în viitor.


Sunt mulțumit de rezultate și voi cumpăra din nou :)

Ar fi nevoie de profitabilitate, cum ar fi $PLTR-0.3% recent, stocul ar putea folosi o mulțime de ajutor.

Voi adăuga, de asemenea, că fac profit, dar tot pierd bani. Mi-aș dori ca toată lumea să lase acțiunile să depășească 10 dolari și să rămână acolo. Dar ceea ce mă sperie acolo este că s-ar putea ca firma să explodeze, dar să nu lase guvernul să arunce cu furca în ea.

Nici eu nu sunt atât de îngrijorat de asta în acest moment. Mă tem mai mult de posibilele sancțiuni în contextul disputelor cu Taiwanul.

Așteaptă doar până când vor fi în cifre verzi și apoi totul va merge de la sine. Și nu m-aș aștepta să ne uităm sub 10$ atunci, dimpotrivă, m-aș aștepta la ceva așa cum a luat nVidia 😂.

Mai mult sau mai puțin aceasta este o piatră de hotar, aștept cu nerăbdare să o văd abordată.

Am sentimente atât de amestecate în legătură cu asta. Acțiunile, evident. Unele lucruri au fost mai bune, altele mai rele (nu cu mult). Compania a pierdut totuși peste 30%. Nici acțiunile nu știau încotro se îndreaptă, așa că au crescut și apoi au scăzut din nou. Va trebui să așteptăm câțiva ani pentru a vedea dacă se întâmplă ceva aici.

Sunt de acord, și eu simt la fel. Am și eu sentimente amestecate, deoarece unele lucruri au mers bine, iar altele au mers prost. Adică, nu știu ce să simt și cum să mă simt în legătură cu asta.

Interesant număr de la Nia. Vânzările sunt în creștere, dar pierderile se adâncesc. Este timpul să se relanseze profitabilitatea sau investitorii își vor pierde răbdarea.

Dar vestea pozitivă pentru investitori, evident, nu a adus un răspuns pozitiv 😂😂😂.

Nu prea înțeleg reacția asta când acțiunile NIO s-au întărit pe aftermarket, dar ok 😀 E bine că își corectează costurile, acum doar partea de profit și poate că va ieși în sfârșit din acel interval de sub 10 dolari. Eu nu investesc în ei, dar mă bazez pe primul raport de profit să fie un impuls bun.