S&P 500 ^GSPC 5,304.72 +0.70%
Tesla TSLA $179.24 +3.17%
Meta META $478.22 +2.67%
Nvidia NVDA $1,064.69 +2.57%
Apple AAPL $189.98 +1.66%
Microsoft MSFT $430.16 +0.74%
Alphabet GOOG $176.33 +0.73%
Amazon AMZN $180.75 -0.17%

Ați cumpărat acțiuni ale unei companii în cadrul unei oferte publice inițiale?
Este destul de obișnuit ca prețul acțiunilor să crească imediat după o IPO. Am auzit opinia că nu ar fi o idee rea să profiți de acest lucru cu un ordin de tip bracket. Mă întreb dacă cineva are experiență în acest sens.

Atașez, de asemenea, o cifră interesantă (atenție, este din 3/13/2023) care compară capitalizarea de piață a celor mai mari 20 de companii de tehnologie care au avut IPO-uri după 2020.
Acest lucru ne arată că investiția într-un IPO are riscurile sale.

De asemenea, puteți scrie dacă sunteți în căutarea unui IPO în viitorul apropiat. 👇


Urmăresc deja IPO-ul de astăzi și aștept. Nu o să mint totuși și da, m-am ars și eu când am început să investesc și nu aveam încă aceste informații, experiență, am luat IPO-ul ca pe un avantaj, e nou, va crește, bine și da, nu e de cele mai multe ori. (uneori poate că e) ... pe Coinbase m-am ars și eu, am primit o achiziție la 86$.🤦‍♂️ mă țin totuși, cred că m-am obișnuit cu căderea și alte titluri au cam șters-o. Dar cred că dacă rezistă în fața instanțelor și pot funcționa cu reglementări din ce în ce mai multe, când BTC-ul va crește din nou, vor rezista și ei.

Dacă nu apare o concurență mai bună, ar putea ajunge la 86 de ani. O mulțime de investitori au plătit prețul pentru Coinbase.

Concurența, așa că eu cred că va fi întotdeauna Binance, altfel da, mulți oameni au vrut să aibă ceva legat de cripto. Ei bine, vom vedea, înțeleg reglementarea pentru că oamenii sunt așa cum sunt și ideea de bani non-statali este greu de realizat, dar ca un fel de alternativă cred în BTC, așa că sper că se va îmbunătăți în timp.

Am tranzacționat doar IPO-ul Coinbase și a existat acel scenariu în care acțiunile au scăzut la noi minime de la IPO. Din fericire, au fost tranzacții rapide cu opțiuni de scalping și, chiar dacă nu au funcționat toate, nu a fost la fel de rău ca și cum aș fi cumpărat acțiunile și le-aș fi păstrat până astăzi.

Cred că la momentul IPO-ului părea o mare oportunitate. Așa că mă bucur că nu am fost acolo.

A fost FOMO și a fost o cursă de creștere a criptomonedelor. Acum mi se pare că nimeni nu mai latră la ei și sunt fericiți să supraviețuiască.

Da $QS+4.9% imediat după IPO, o experiență bună pentru a evita FOMO, chiar dacă am evitat cea mai mare și am reacționat destul de devreme prin faptul că nu am cumpărat la un preț mai mare, astfel încât la vârf, când am fost peste 200% plus nu am vândut nimic și apoi am urmărit doar scăderea și am scăzut în medie. Oricum, în prezent dețin câteva mii de acțiuni cu minus 50% cu scopul ca, dacă în cele din urmă va funcționa, să cumpăr Porsche QS în interior, iar dacă nu, să le anulez. De atunci continui să încerc 🚀/⚰️ale în cantități mai mici și cea mai mare parte se duce în ETF-uri😂😂.

Wow, a fost un roller coaster. Degetele încrucișate! 🚀

Am cumpărat Coinbase și încă regret puțin... :-D

Aici cred că mulți oameni s-au lăsat prinși în adevăr. A fost hype și FOMO atât pe criptă, cât și aici. Cred că mulți oameni rămân cu tine, dar dacă cripto crește din nou, poate că vor fi prețuri de vânzare mai bune și pe Coinbase.

Am reușit să fac o medie a prețului inițial la aproximativ 71 $, așa că cred că am "ieșit" din prima cursă reală... dar, sincer, este o școală grozavă pentru mine până la următorul IPO... așa cum spuneți dumneavoastră. FOMO a fost mare acolo și practic am cumpărat minute imediat după IPO...

Nu am cumpărat niciodată în cadrul unui IPO... doar din cauza creșterii inițiale, prefer să aștept.

Nu, aș prefera să aștept să văd rezultatele înainte de a investi.

Este rezonabil. Înainte de IPO, compania este în principal promovată doar într-o lumină bună, timpul va spune.