S&P 500 ^GSPC 5,304.72 +0.70%
Tesla TSLA $179.24 +3.17%
Meta META $478.22 +2.67%
Nvidia NVDA $1,064.69 +2.57%
Apple AAPL $189.98 +1.66%
Microsoft MSFT $430.16 +0.74%
Alphabet GOOG $176.33 +0.73%
Amazon AMZN $180.75 -0.17%

NASDAQ-100 $^NDX+1.0%

Hei, investitori, s-a scris mult despre acțiunile tehnologice în ultima vreme.

Aș dori să menționez aici indicele tehnologic $^NDX+1.0%, care măsoară foarte bine performanța acțiunilor tehnologice și care a crescut deja cu peste 30% în acest an.

^NDX
18,808.35 $184.96 +0.99%

Până acum, anul acesta, indicele a fost tras în sus cel mai mult de acțiunile $NVDA+2.6% și $META+2.7%.

Personal, investesc în el în fiecare lună și cumpăr chiar mai mult dacă există o performanță superioară.

Dar tu, investești și tu în NASDAQ-100?

Dacă da, poți eventual să postezi dacă aștepți un preț mai bun sau nu iei în considerare prețul atunci când cumperi.


Am ETF-uri pe DCA, cumpăr la o scădere mai mare, nu vând, ci acumulez. 💰💪

Abordarea mea este exact la fel ca a dumneavoastră. 😁

În ce ETF investiți? Cu SP500 îmi vin multe în minte, nu aici.

Uite, eu am un cont ETF și aceste achiziții lunare cu Porto. Adică habar nu am de când își alege portul, cred că😁.

Oh, înțeleg. 😁

Ndq100 este o alternativă bună pentru investitorii tineri cu un orizont de timp de peste 30 de ani. Există o șansă bună ca acesta să bată majoritatea indicilor majori și mi-a oferit rezultate bune în urmă cu câțiva ani. Probabil că m-aș aștepta la un preț puțin mai bun astăzi, dar pentru achiziții regulate, vezi orizontul de mai sus, probabil că nu contează.

Da, eu sunt. Adică, am un orizont de câțiva ani până la câteva decenii. Și, așa cum am spus, fac cumpărături în mod regulat.

În prezent, acesta este condus doar de câteva acțiuni mari care au capitalizări de piață uriașe. Dacă va veni o corecție, voi fi fericit.

Da, nici eu nu m-aș supăra dacă ar exista o corecție😁.

Nici eu nu cumpăr Nasdaq, îl urmăresc, da, pentru că, așa cum ați spus, arată că sectorul tehnologic se descurcă foarte bine, dar apoi cumpăr companii care îmi plac individual. Altfel, da, anul acesta a început în forță și nu am prins $NVDA+2.6%, dar am prins $META+2.7% și asta mă face fericit. Oricum, încă mai cred că este deja supracumpărat și nu mă aștept să mergem așa tot anul, deocamdată mă mențin, dar voi vinde la semnul unei reveniri. Nu cumpăr tehnologie în acest moment și mă uit mai mult la sectoare precum Reit, transporturi, poate un pic de îngrijire a sănătății

Sunt de acord, abordarea mea este exact la fel. De asemenea, nu cumpăr nimic acum și mă concentrez pe alte sectoare, cum ar fi cel al sănătății.

Nu, nici eu nu am nevoie de el. Voi cumpăra acțiuni tehnologice separat dacă vreau, dar aici prefer să fiu în clubul S&P 500. În plus, pentru mine Nasdaq este supracumpărat în acest moment și cred că ar fi o prostie să cumpărăm în acest moment (este doar părerea mea).

Sigur că înțeleg, și eu cumpăr acțiuni specifice din domeniul tehnologiei. Dar eu iau nadaq100 ca pe un fel de diversificare a portofoliului și nu cumpăr foarte multe.

Sigur că înțeleg, și eu cumpăr acțiuni specifice din domeniul tehnologiei. Dar eu iau nadaq100 ca pe un fel de diversificare a portofoliului și nu cumpăr foarte multe.

Eu nu investesc, prefer MSCI all country. Btw care credeți că este un preț mai bun pentru a cumpăra? Cât de mare este scăderea procentuală pe care o cereți?

Sigur că înțeleg, nu am prețul calculat exact, dar dacă iau o medie și există o scădere semnificativă, voi supracumpăra, dar fac același lucru cu SP500, dar dacă prețul mai bun nu vine într-o lună. Atunci cumpăr la prețul curent normal.