S&P 500 ^GSPC 5,235.48 -0.60%
Nvidia NVDA $1,105.58 -3.72%
Microsoft MSFT $414.67 -3.38%
Alphabet GOOG $173.56 -2.16%
Meta META $467.05 -1.54%
Amazon AMZN $179.32 -1.48%
Tesla TSLA $178.79 +1.48%
Apple AAPL $191.29 +0.53%

Nou la Verizon $VZ+3.1%, se caută un director financiar.

O companie destul de populară chiar și în rândul investitorilor trece printr-o schimbare de conducere. Compania, care este în activitate de un număr semnificativ de ani, este destul de stabilă și are un dividend frumos. Un raport de luni din Wall Street Journal a declarat că lucrează cu consilieri pentru a găsi un "CFO plus" pentru a angaja un executiv care să îmbunătățească performanța comercială a companiei și care, de asemenea, ar putea deveni un candidat la funcția de CEO în viitor. Actualul director general, Hans Vestberg, este implicat activ în acest demers, împreună cu membrii consiliului de administrație.

În ultimii ani, a existat o rotație destul de mare a posturilor. În martie, compania a anunțat o schimbare de conducere în sectorul de consum, unde lucrurile au început să se lege, deoarece a raportat o pierdere de până la 127.000 de clienți care foloseau telefoane cu tarif fix în primul trimestru al acestui an. Sowmyanarayan Sampath a preluat în martie funcția, deținută până atunci chiar de directorul general Hans Vestberg,

VZ

Verizon

VZ
$40.33 $1.23 +3.15%

Datorită interesului investitorilor, am început să mă gândesc la companie și aici. Din păcate pentru o companie de tip Verizon, Amazon $AMZN-1.5% a dat recent vestea că vrea să ofere servicii mobile gratuite abonaților Prime din SUA.

Cum vedeți perspectivele acestei companii în lumina acestor două rapoarte. 1, concurența și 2, schimbări în pozițiile de conducere, atât din martie în sectorul de consum, cât și acum în căutarea unui director financiar?


Cred că aș saluta orice schimbare de conducere aici. Compania trebuie să se trezească puțin la realitate în anumite privințe.

👍 da, ar fi păcat și până acum am impresia că pierde trenul din cauza concurenței, dar încă nu am aceste informații despre această companie.

Cred într-o revenire în lumina reflectoarelor. Compania are multe provocări în față, dar eu cred în revenirea vechiului Verizon. Și nu cred că Amazon îi va amenința.

Foarte tare. Mă gândesc să o includ în portofoliul meu, îmi place, dar mă întreb cum se descurcă, poate ține pasul cu concurența și cu vremurile care evoluează?

Să vedem cum reacționează acțiunile la acest lucru. Ei nu cred că va avea un impact major (cel puțin astăzi). În rest, este un loc frumos😊

Ba da, dar nu cred că va avea vreun efect asupra prețului, nu astăzi. Spun doar că l-aș pune în portofoliu pe termen lung, dar mă întreb cum va face față concurenței și evoluției vremurilor? ...Altfel, mi se pare o companie frumoasă.

Ei lucrează cu Apple la 5G. Cred că va exista pentru o perioadă lungă de timp și are un preț bun în prezent.

Să sperăm că $VZ+3.1% se va trezi. ✌

Mă gândesc să-l cumpăr, bine, din moment ce este atât de scăzut. Având în vedere istoricul, ar fi păcat să nu se poată mișca odată cu vremurile.

Acumulez. 💪

Noul director va avea cu siguranță dificultăți în acest mediu dificil. În plus, mișcarea celor de la Amazon ar putea totuși să le fure clienții, deoarece Amazon Prime este destul de răspândit acolo, așa că de ce să nu profite.