S&P 500 ^GSPC 5,235.48 -0.60%
Nvidia NVDA $1,105.58 -3.72%
Microsoft MSFT $414.67 -3.38%
Alphabet GOOG $173.56 -2.16%
Meta META $467.05 -1.54%
Amazon AMZN $179.32 -1.48%
Tesla TSLA $178.79 +1.48%
Apple AAPL $191.29 +0.53%

Mă simt 81% la fel! :-D

Un indicator excelent, dar, având în vedere comportamentul pieței de astăzi, își pierde puțin din greutate.

Deci investim pentru ani de zile, nu? Cel puțin cei mai mulți o fac 😁 așa că eu iau asta ca pe o oportunitate de a cumpăra nu de a vinde 👍.

Nu mă consider un urs, dar dacă într-adevăr s-ar prăbuși cumva, dacă ai avea mai mulți bani în numerar acum, ar exista achiziții mai mari în timpul vânzărilor. Să fim surprinși. 😁

Ca și cum ar fi fost un accident, care nu cred că ar fi ca la Corona, dar cine știe. Așa că încă mai am multe de cumpărat, nu sunt atât de adânc investit ca unii de aici care au cam 70% din bani în acțiuni 😁.

Eu nu aș spune atât de mult să vinzi, cât aș spune că indicatorul spune "Hei, acum așteaptă, economisește, vor fi reduceri...". :)

Este posibil să nu fie un indicator al unei viitoare prăbușiri, dar este cu siguranță un avertisment și este bine de văzut.

Atenție, SNP a fost poate 8 puncte de frică extremă și totuși piețele au zburat în jos cu 12%... Cu siguranță, unele câștiguri frumoase ar trebui probabil să se realizeze încet, dar cu siguranță nu este o certitudine că va ieși un short acum...

Strategia mea este că unele câștiguri ar trebui să fie realizate în mod rezonabil în mod continuu. Să adaptez constant portofoliul la situația actuală. Putem continua într-un mod similar pentru o perioadă lungă de timp, dar nimic nu durează la nesfârșit, cu sau fără aterizare ușoară.

Sunt de acord.

Exact, ei bine, mi-e mai mult teamă că nu va putea să o oprească, pentru că, hrănind-o, nu va putea să o oprească.

Îmi țin pumnii pentru Fed, care va face sau nu va face. Nu sunt sigur în ce direcție va înclina.

Nu aș vrea să fiu în locul lor, este o muncă destul de ingrată. 😁

Nerecunoscători cu siguranță, în plus, toată lumea este deșteaptă și crede că ar fi putut face mai bine decât a făcut-o. Dar Jerome face o treabă excelentă.

Cred că vor încerca să fie neutri și să nu spună nimic neașteptat. Piața va prelua controlul, dar va trebui să așteptăm până diseară pentru asta. Voi lua popcorn cu asta😊

E timpul să scurtăm? :D

Nu scurt, cel puțin sunt tentat să vând niște profituri, dar am făcut-o deja o dată la momentul nepotrivit și m-am privat de mai multe profituri. 😂 Ei bine, cred că vom fi cu toții strânși în seara asta.