S&P 500 ^GSPC 5,266.95 -0.74%
Meta META $474.36 -1.16%
Nvidia NVDA $1,148.25 +0.81%
Alphabet GOOG $177.40 -0.35%
Tesla TSLA $176.19 -0.32%
Microsoft MSFT $429.17 -0.27%
Apple AAPL $190.29 +0.16%
Amazon AMZN $182.02 -0.07%

Prețul acțiunilor asiguratorilor de sănătate a scăzut astăzi după ce UnitedHealth($UNH-3.8%) a declarat că numărul de intervenții chirurgicale pentru adulții cu vârsta de 65 de ani și peste a crescut mai mult decât se aștepta în ultimele două luni.
Asigurătorii de sănătate au beneficiat de amânarea intervențiilor chirurgicale care nu sunt urgente din cauza pandemiei COVID-19 și a lipsei de personal din spitale.

De exemplu, popularul $CVS+0.1% a scăzut aici cu mai puțin de 6%. O oportunitate de a cumpăra? 😊


Frumos, probabil voi sări în $CVS+0.1%:)

Cred că o să iau și eu ceva...

Cât de mult înseamnă "un pic de ceva" ?:)

Mă uit la asta, mi-a scăpat complet. Mulțumesc pentru informații. O să mă interesez de asta.

Am citit și eu acest lucru cu ceva timp în urmă și mi-am înroșit și eu portofoliul, dar, așa cum a spus Marek, scăderea a fost cea mai mică pentru ei, deoarece acest lucru reprezintă aproximativ 30% din vânzările lor. Ei au un segment puternic în farmacii. Cred că acest lucru este temporar și aceasta este doar o zonă de cumpărare pe care vreau să o fac și eu astăzi înainte de închiderea pieței, încă aștept să văd care va fi reacția pieței după conferință. Mi-e teamă că s-ar putea să nu fie una de creștere, așa cum se așteaptă majoritatea.

Hmmm, și acum ce facem? Este aceasta o "tendință" pe termen scurt, în opinia dumneavoastră, sau o problemă reală pe termen lung, care le va împiedica să crească?

Veniturile din segmentul de asigurări reprezintă mai puțin de 30% din veniturile totale. Fundamentele rămân aceleași. Randamentul FCF este mare. Aș spune că reacția este exagerată și că nu se schimbă nimic pe termen lung. Doar o mică eroare.

$CVS+0.1% este una dintre cele mai mari poziții ale mele și mă duc la supracumpărare cu siguranță 👍 atât din perspectiva TA, cât și din perspectiva dezvoltării viitoare

Va trebui să văd cât de serios este în viitor, dar probabil că voi cumpăra astăzi.

Atunci puteți să mă anunțați. Am cumpărat deja o parte din ea și probabil că voi mai cumpăra o parte și mai târziu. 😉

Cred că voi aștepta.

Începând cu luna februarie 2022 suntem la -40% din totalul de -40% mă întreb ce vrei să aștepți ? Eu personal nu cred că se va merge mai departe de 60...