S&P 500 ^GSPC 5,308.13 +0.09%
Nvidia NVDA $947.80 +2.49%
Tesla TSLA $174.95 -1.41%
Microsoft MSFT $425.34 +1.22%
Alphabet GOOG $178.46 +0.66%
Meta META $468.84 -0.65%
Amazon AMZN $183.54 -0.63%
Apple AAPL $191.04 +0.62%

Le merge bine acolo și vor să evite greșelile din trecut. Dacă ar fi așa peste tot, ar fi bine.

Powell o face foarte bine și foarte atent, îl susțin. Doar că nu aș vrea să fiu în locul lui și să suport insinuările și criticile.

Exact, sunt de acord, chiar dacă nu este vina lui Powell și faci lucrurile cum trebuie, tot ce fac ceilalți este să-l certe și să-l critice oricum.

Este o poziție extrem de dificilă și, mai ales acum câteva luni, a fost. Nu cred că cineva vrea să treacă prin așa ceva.

Ar trebui să se inspire din următorul lift de aici, dar ar fi trebuit să o facă acum 7 luni...

De ce crede fiecare investitor de retail că ar putea face acest lucru mai bine decât un expert care este bine plătit și care are datele necesare pentru a face acest lucru? Nu am nimic cu tine, doar că tot dau peste deștepți care ar face-o altfel și mai bine.

E în regulă, doar că presupun că nu se potrivește. În SUA inflația este de 9% și ratele vor fi peste 5. Aici am fost aproape de 20% și ratele sunt încă la 7.

În cazul în care se așteaptă ca rata să fie mai mare la sfârșitul anului, acest lucru ar trebui să răcească piața și va ieși pe partea bună. Puteți vedea probabilitățile aici

https://www.cmegroup.com/markets/interest-rates/cme-fedwatch-tool.html

Pentru mine, pare destul de prietenos și mai presus de așteptări "roz" :)

Mă așteptam la așa ceva, dar nu cred că a speriat prea tare piețele...

Ei bine, probabil așa cum era de așteptat...Piața reacționează în consecință și vom vedea care este comunicatul de presă într-un minut.

Uite, cred că nici măcar nu sunt surprins. Mă așteptam la o pauză și la un fel de reamintire a faptului că ciclul de creșteri s-ar putea să nu se fi încheiat încă.