S&P 500 ^GSPC
5,078.17
+0.17%
Meta META
$487.05
+1.10%
Alphabet GOOG
$140.10
+0.97%
Apple AAPL
$182.63
+0.81%
Amazon AMZN
$173.54
-0.68%
Nvidia NVDA
$787.01
-0.49%
Tesla TSLA
$199.73
+0.17%
Microsoft MSFT
$407.48
-0.01%

2 companii interesante care plătesc un dividend în fiecare lună

Mihai Dragavei
16. 6. 2023
4 min read

Companiile de dividende cu plăți lunare sunt populare în rândul investitorilor. Din punct de vedere al reinvestirii, acest lucru aduce un ușor avantaj. Din punct de vedere psihologic, este un avantaj uriaș. Astăzi, ne uităm la două dintre ele!

O plată mai frecventă poate adăuga foarte mult la liniștea ta din venitul pasiv.

Global Water Resources, Inc. $GWRS+2.0%

Global Water Resources este o companie americană cu sediul în Arizona, specializată în operarea și gestionarea sistemelor de apă și apă uzată. Compania furnizează servicii de apă clienților comerciali și rezidențiali din zona centrală a Arizonei.

GWRS
$12.85 $0.25 +1.98%
1 Day
+0.02%
5 Days
-1.03%
1 Month
+0.97%
6 Months
+8.57%
YTD
-3.09%
1 Year
-6.77%
5 Years
+31.17%
Max.
+100.64%

Global Water Resources operează peste 14.000 de contoare de apă și gestionează peste 3.500 de kilometri de conducte de apă și canalizare. Compania se concentrează pe sustenabilitate și pe utilizarea surselor regenerabile de apă, cum ar fi precipitațiile și apa reciclată. Global Water Resources promovează, de asemenea, educația și conștientizarea publicului în ceea ce privește conservarea apei și protecția resurselor de apă.

Global Water Resources este cotată la bursă pe NASDAQ... Înființată în 2003, Global Water Resources are ani de experiență în gestionarea apei și a apelor uzate și este considerată una dintre cele mai mari companii de apă și ape uzate din America.

Fiind o companie axată pe operarea și gestionarea sistemelor de apă și apă uzată, Global Water Resources este sensibilă la schimbările din domeniul resurselor de apă și la schimbările din mediul de reglementare și politic.

În al treilea trimestru al anului 2022, Global Water Resources, Inc. a înregistrat o îmbunătățire semnificativă a rezultatelor față de anul precedent. Veniturile au crescut cu 6,4%, o creștere de 2 milioane de dolari. În același timp, însă, cheltuielile de exploatare au crescut cu 4,3%, adică 1,1 milioane de dolari.

Motivul principal al creșterii veniturilor a fost beneficiul celor 1.191 de noi conexiuni de apă dobândite prin achizițiile companiei de la Las Quintas Serenas Water Company din Tucson, Rincon Water Company și Twin Hawks Utility. În plus, GWRS a primit aprobarea pentru o creștere treptată a tarifelor pentru 96% din racordurile de serviciu active ale companiei, ceea ce ar trebui să crească în continuare veniturile cu 2,2 milioane de dolari pe an în următorii doi ani.

GWRS își plătește dividendele lunar

Shaw Communications Inc. $SJR+0.9%

Companie canadiană care furnizează servicii de telecomunicații și media, inclusiv televiziune prin cablu, internet și telefoane mobile.

Shaw Communications este o companie canadiană de telecomunicații specializată în furnizarea de servicii de internet în bandă largă, telefoane mobile, servicii de televiziune și alte servicii de telecomunicații. Compania a fost înființată în 1966 și are sediul central în Calgary, Canada.

SJR
$30.18 $0.27 +0.90%
Capital Structure
Market Cap
14.9B
Enterpr. Val.
25.7B
Valuation
P/E
27.7
P/S
3.7
Dividends
Yield
0.2%
Payout
80.4%

Shaw Communications Inc. oferă servicii pe întreg teritoriul Canadei și este una dintre cele mai mari companii de telecomunicații din țară. Compania oferă conexiuni la internet de mare viteză cu viteze de până la 1 Gbps, telefonie mobilă și servicii de televiziune cu peste 300 de canale, inclusiv programe de înaltă definiție (HD) și ultra high definition (UHD). Shaw Communications Inc. oferă, de asemenea, servicii pentru clienții de afaceri, inclusiv soluții cloud, centre de date și servicii partajate.

În 2016, Shaw Communications Inc. a achiziționat WIND Mobile, ceea ce i-a permis să intre pe piața de telefonie mobilă din Canada. În prezent, compania oferă telefoane mobile și planuri de date cu diverse opțiuni pentru persoane fizice și juridice.

În ultimii ani, Shaw Communications Inc. s-a concentrat pe extinderea serviciilor sale și pe inovarea cu ajutorul unor tehnologii precum realitatea augmentată (AR), realitatea virtuală (VR) și inteligența artificială (AI). De asemenea, compania a investit în modernizarea infrastructurii sale și în extinderea amprentei sale.

Shaw Communications Inc. este tranzacționată la Bursa din Toronto sub simbolul SJR și la Bursa din New York sub simbolul SJR. Compania are o poziție financiară solidă și o politică de dividende stabilă, ceea ce o face atractivă pentru investitorii care caută investiții stabile și pe termen lung în sectorul telecomunicațiilor.

Disclaimer: Aceasta nu reprezintă în niciun caz o recomandare de investiții. Este pur și simplu rezumatul și analiza mea bazată pe date de pe internet și din alte surse. Investițiile pe piețele financiare sunt riscante și fiecare ar trebui să investească în funcție de propriile decizii. Eu sunt doar un amator care își împărtășește opiniile.

Citiți articolul complet gratuit?
Dă-i drumul 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Dați articolul mai departe sau păstrați-l pentru mai târziu.