S&P 500 ^GSPC 5,304.72 +0.70%
Tesla TSLA $179.24 +3.17%
Meta META $478.22 +2.67%
Nvidia NVDA $1,064.69 +2.57%
Apple AAPL $189.98 +1.66%
Microsoft MSFT $430.16 +0.74%
Alphabet GOOG $176.33 +0.73%
Amazon AMZN $180.75 -0.17%

Pe ce sector vă concentrați în principal și în ce sector vedeți cel mai mare potențial?????

În ultima vreme, mă concentrez în principal pe sectorul sănătății, deoarece văd un potențial uriaș în acest domeniu. Cred că sectorul sănătății este încă în plină dezvoltare și va crește și mai mult în viitor.

Când mă uit la cât de mulți oameni au probleme de sănătate și este nevoie de medicamente din ce în ce mai mult, sau la cât de mulți oameni suferă de obezitate, cred că sectorul sănătății va fi folosit din ce în ce mai mult.

Până acum am cumpărat doar acțiuni de $CVS-0.2%, însă intenționez să cumpăr $PFE+0.7%. De asemenea, încă mă gândesc dacă să cumpăr acțiuni $MDT+1.1% și $SYK+1.6% și aștept un preț mai bun la $JNJ-1.8%.


Înțeleg cel mai bine industria tutunului. Următoarea ar fi, probabil, industria auto, unde am în prezent un singur reprezentant. De asemenea, am investit destul de mult în sectorul sănătății, deși nu mă mișc prea mult în el. Apoi, poate 1 bucată din fiecare pentru diversificare, portofoliul meu se schimbă constant.

Da, am înțeles. De asemenea, am investit destul de mult în industria tutunului.

Care îți place cel mai mult?

Încerc să am un fel de distribuție rezonabilă și ultima dată când m-am uitat a fost cam la fel ca sp500, sortat după mărime: tehnologie, telecomunicații, sănătate, finanțe, bunuri de consum, energie.

Da, încerc să păstrez o asemănare. Pentru mine, aceasta este probabil cea mai bună configurație, pentru că diversifică frumos portofoliul.

Da, încerc să păstrez o asemănare. Pentru mine, aceasta este probabil cea mai bună configurație, pentru că diversifică frumos portofoliul.

Așadar, cloud-ul și inteligența artificială sunt, probabil, evidente pentru toată lumea. Dar, dincolo de acestea, ar putea fi cu ușurință construcțiile, dacă ne uităm la diversele proiecte și propuneri și la unele dintre țările mai puțin dezvoltate, există cu siguranță un potențial de creștere acolo.

Nu m-am gândit deloc la construcții, dar mulțumesc pentru pont.

În ceea ce mă privește, uitându-mă la indicele S&P 500, încep să cred că tehnologia trage în primul rând acum și că toate celelalte doar "recuperează" :)
Cu toate acestea, toți jucătorii mari sunt destul de supraîncălziți, așa că este greu să intri oriunde... personal, am început să pun bani într-un cont de economii în ultimele săptămâni și aștept o oportunitate :)

Sunt de acord, nici eu nu cumpăr în prezent acțiuni din domeniul tehnologiei și păstrez numerar pentru orice scădere a acțiunilor din domeniul tehnologiei.

Mi se pare că există un anumit potențial în domeniul călătoriilor și al companiilor aeriene acum... cum ar fi $DAL+1.2%, $AAL+0.1% etc.

Pentru mine, sănătate, securitate cibernetică, turism spațial, armament și nu trebuie ratată inteligența artificială.

Grozav, securitatea cibernetică este o idee bună. Mulțumesc pentru sfat, voi cerceta cu siguranță acest sector.