S&P 500 ^GSPC 5,304.72 +0.70%
Tesla TSLA $179.24 +3.17%
Meta META $478.22 +2.67%
Nvidia NVDA $1,064.69 +2.57%
Apple AAPL $189.98 +1.66%
Microsoft MSFT $430.16 +0.74%
Alphabet GOOG $176.33 +0.73%
Amazon AMZN $180.75 -0.17%

Azi a trecut aproape o lună... aveți vreo evaluare a utilizării? :)

O am doar până când a avut loc cererea de despăgubire de la asigurare :D O să încerc să o adun atunci când mă adun și eu :)

Acum mă întreb cum se leagă cererea de asigurare de ChatGPT? :-)

Anunță-mă, sunt interesat să aflu care va fi impresia ta generală despre versiunea cu plată. Am și eu GPT chat, dar așa cum văd probabil și alții aici, la versiunea gratuită, din păcate se termină datele până în 2021. Și asta e nasol, ceea ce înțeleg dacă vrei date actuale, pentru că trăim în realitate și nu în trecut. Eu personal mă ghidez după ce este acum și nu mă uit atât de mult la trecut, dar în investiții e bine să știi datele din trecut.

O voi face. Suntem curioși în legătură cu asta. Costă 20 de dolari pe lună, ceea ce nu este mult pentru ușurința cu care se face.

De acord, nu este. Nu l-am încercat încă, pentru că nu am aflat dacă versiunea cu plată poate funcționa cu date care sunt actuale pe web. Și, eventual, dacă poate răsfoi articole. Pentru că versiunea neplătită, așa era, uneori putea să scoată ceva din articol, dar de cele mai multe ori îmi spunea că nu poate accesa datele actuale de pe site. Ei bine, cu siguranță m-aș bucura de un feedback de utilizare sau de o demonstrație. 😊

Poate GPT's paid chat ajuta cu investițiile sau trebuie să fie prin intermediul unor plugin-uri? Nu am nicio idee despre cum funcționează acest lucru. Știu doar de o versiune gratuită care datează doar de undeva din 2021.

Versiunea cu plată are o mulțime de plugin-uri pe care le puteți folosi după ce ați plătit. De exemplu, ieri am găsit bilete pentru o vacanță prin intermediul versiunii cu plată, a căutat peste tot și a găsit cea mai ieftină opțiune, inclusiv un cod de reducere direct pe site-ul companiei aeriene. Trebuie totuși să știi să pui întrebările potrivite.

Biletele alea sună bine. Ai putea recupera banii doar din ele.

Care este exact diferența dintre ChatGPT gratuit și plătit? :)

Diferența de bază este că versiunea cu plată funcționează cu datele actuale, iar cea gratuită doar cu datele de până în 2021.

Nu am încercat încă chat-ul plătit GPT, dar poate că pentru acea lună aș vrea să-l încerc cândva.

Exact așa mă gândeam și eu în acest weekend :) până acum sunt destul de entuziasmat de plugin-urile plătite și de ceea ce pot face :) vă recomandăm să încercați (nu doar pentru a investi)

Grozav, încă mă decid, dar pentru o perioadă atât de scurtă de timp aș vrea să încerc.