S&P 500 ^GSPC 5,127.79 +1.26%
Apple AAPL $183.36 +5.97%
Nvidia NVDA $887.83 +3.46%
Meta META $452.05 +2.35%
Microsoft MSFT $406.66 +2.22%
Amazon AMZN $186.24 +0.82%
Tesla TSLA $181.14 +0.63%
Alphabet GOOG $169.01 +0.33%

Tak jsem včera přiložil poměrně hezkou částku do $VZ-0.1%. Aktuálně mi nepřijde špatná ani $T+0.2%, pokud by ukázala, že je schopná se dostat ze špatné situace. Tam je ale času dost. Kupovali jste teď někdy Verizon? Nebo ještě čekáte na nižší cenu? Na kolik?

VZ

Verizon

VZ
$38.89 -$0.04 -0.10%

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Čo tam špekuluješ, kúpil si, vezmeš divi a bye bye👍

Mám na nich +7%, k tomu divi  a keď sa mi splní niečo z knihy želaní a budem potrebovať cash, strelím ich len sa tak zapráši, nie je to kostlivec v skrini, ale ani žiadny jackpot...

Mě tedy přijdou operátoři obecně dost "mrtvý"... a do amerických operátoru teď začíná poměrně šlapat Amazon a toho bych se bál... Takže za mě Verizon ne...

Měl jsem teď nutkání ji též před ex-divident day přikoupit, cena je slušná, ale ten dluh mě dost děsí 😞.

Mám ji ve sledovaných u brokera ale ještě jsem se k ní nerozhodl, přeci jenom, říkám si, jak jde doba rychle dopředu, tak co oni, jak zvládají přechod na lepší technologie? ...ale sleduji ji, protože mě zaujala i její nedávná spolupráce.

Nutné investice do budování 5G infrastruktury, brutálně je to zadlužilo a přinesené ovoce asi v nedohlednu. Zase ale ta infrastruktura by se dala považovat za slušný moat. Klesá jim počet předplatitelů a management se mi úplně nelíbí. Taky čekám, jak dopadne ta spolupráce s Amazonem, mohlo by to udělat své.

To ano, to by je mohlo udržet, jinak jak říkáš, ta technologie 5G je potřeba ale také se bojím toho dluhu. Lákají mě, teď je tam vidět růst no, ale to ale ...Klesají jím ti klienti a ten dluh. No, asi zůstanu stále u toho sledování.

oboje su dobre dividendove akcie

Na $T+0.2% jsem se nedávno celkem spálil. Za sebe říkám telekomy never again. Nestojí to za to. Ten byznys neroste (když vypotí 3% EPS growth tak je to zázrak), je celkem náročnej na CAPEX, všechny US telekomy mají kopec dluhu což při stávajících sazbách přestává být sranda, $T+0.2% bude dost na hraně se splněním celoročních cash flow cílů aby bylo schopné udržet dividendu na stávajících úrovních. Za mě po téhle zkušenosti jsou prostě mnohem lepší/kvalitnější byznysy na trhu kam směřovat pozornost a peníze než Verizony, AT&Tčka apod. Ale dle vkusu každého soudruha :)

Prvý racionálny koment...všetci ostatní veď má dobrú dividendu...ale nechápu jednej veci ..že aj ak sa im podarí udržať dividendu..čo nie je také iste..tak prepad akcii im v dlhodom držaní týchto akcií spraví mínus okolo 5% ročne z istiny...

$VZ-0.1% mám nákupku 38$, další stanice by byla na 34$, tam se to nedostalo, tak jsem zatím nic nepřikupoval, ačkoliv i aktuální cena se mi zdá velmi slušná.

Spoléhat na 34 $ je za mě nebezpečné. Už teď jsme na pětiletém low a ta společnost nemá fundamentálně žádný problém...

Počkat, o těchto firmách nevím zase tak moc a na finanční výkazy jsem nekoukal, ale pokud fundament je pozitivní, tak proč akcie padaji?

Já jsem nakupovala 2.6.2023 za 34,04$.🤩

$VZ-0.1% i $T+0.2% jsou pro mě teď na těchto cenách absolutní no brainer