S&P 500 ^GSPC 5,071.63 +0.02%
Tesla TSLA $162.13 +12.06%
Nvidia NVDA $796.77 -3.33%
Amazon AMZN $176.59 -1.64%
Apple AAPL $169.02 +1.27%
Alphabet GOOG $161.10 +0.74%
Meta META $493.50 -0.52%
Microsoft MSFT $409.06 +0.37%

Advanced Micro Devices $AMD-0.3% anunță rezultatele astăzi, după închiderea piețelor, să auzim opiniile. 😊

Sunt destul de nesigur aici la ce să mă aștept. Știrile din ultimele zile compania a dezvăluit unele frumoase, cum ar fi planul viitor de a investi 400 de milioane de dolari în India în următorii ani.

Această investiție va acoperi crearea unui nou campus AMD în Bangalore, Karnataka, care va servi drept cel mai mare centru de proiectare al companiei. În plus, AMD va angaja aproximativ 3.000 de noi ingineri până la sfârșitul anului 2028.

Această investiție va acoperi crearea noului campus al AMD din Bangalore, Karnataka, care va servi drept cel mai mare centru de proiectare al companiei. În plus, AMD va angaja aproximativ 3.000 de noi ingineri până la sfârșitul anului 2028.

"De la o mână de angajați în 2001 la peste 6.500 în prezent, AMD și-a extins amprenta pe baza unei fundații solide stabilite de conducerea noastră locală și de talentele noastre extrem de calificate", a declarat Mark Papermaster, vicepreședinte executiv și director de tehnologie. "AMD are unul dintre cele mai largi portofolii de produse din industrie, impulsionat de creșterea inteligenței artificiale, a rețelelor și a comunicațiilor 6G, iar echipele noastre indiene vor continua să joace un rol cheie în furnizarea de soluții de înaltă performanță și adaptive care sprijină clienții AMD din întreaga lume. "Prin continuarea investițiilor și extinderea prezenței noastre în Bangalore, ne angajăm să stimulăm inovarea în India pentru a sprijini misiunea Indiei în domeniul semiconductorilor."

AMD

AMD

AMD
$151.74 -$0.53 -0.35%

Aceasta este, desigur, o veste grozavă și ne-am aștepta ca după rezultatele de astăzi, aceasta să crească și astfel acest preț ar putea să nu fie încă rău, însă, ceea ce nu aș uita este că vânzările lor nu sunt încă ideale. După rezultatele din T1 2023, veniturile lor sunt în scădere cu 9,1% de la an la an Cheltuielile de capital au crescut de la 71 miliarde de dolari la 158 miliarde de dolari. Acțiunile de atunci $AMD-0.3% au scăzut cu 6,02% în faza de dinaintea furtunii.

Compania se așteaptă la o creștere în diviziile sale de centre de date și clienți în al doilea trimestru. În schimb, se așteaptă la scăderi în diviziile sale de jocuri și embedded. AMD se așteaptă în continuare la o creștere în a doua jumătate a anului.

Ați include această companie în portofoliul dumneavoastră?😊


Mă gândesc de mult timp că e timpul să verific companiile care intră în producție aici în India, așa că aș putea să încep să mă reservez aici :)

Da, are un P / E teribil și astăzi a fost o scădere care, în cele din urmă, când am reușit să urmăresc înainte de închidere, în ciuda entuziasmului oamenilor în acest stoc a fost un pic de așteptat, aceste rezultate se vor îmbunătăți, dar încă un an în urmă sunt mai rău, dar există doar un dar care îmi place și am cumpărat astăzi înainte de închidere după scădere, doar pentru mai puțin pentru moment, dar pentru că îmi place acel viitor în India. 😊

Atunci va trebui să mă uit mai atent:)

Ea pare un pic cam exagerată acum... dar este o companie solidă :) Așa că aș cumpăra niște dip

De acord! Și mie îmi place de ea, dar mi se pare prea mult pentru ea, plus acum după rezultate. Așa cum îmi doresc pentru ei, înțeleg hype-ul din jurul AI și da, au o mare oportunitate în India acum, dar spectacolul acele numere nu mi se par atât de bune, dip aș cumpăra și eu. 😊

Cât de mult de o scădere procentuală considerați că este o "scădere"? :) Cred că este diferit pentru fiecare...

Investițiile în India sunt bune atâta timp cât guvernul de acolo este de partea lor. Altfel, nu ar fi intrat în... Am luat-o puțin pe AMD, dar nu o urmăresc deloc deocamdată, mi se pare inacceptabilă la acest preț.
Marje foarte subțiri, ROIC scăzut, EV/EBITDA de 37. Aceste cifre sunt alarmante pentru mine, creșterea viitoare este foarte mult neprecizată, ca să nu mai vorbim de AI.

De acord, nici eu nu investesc încă, mai degrabă m-aș aștepta la o scădere după rezultatele de azi, dar până acum am citit că ar trebui să bată estimările de profit, așa că nu știu ...

Nu am acțiuni ale acestei companii în portofoliu și urmăresc compania doar de la distanță, dar îmi plac informațiile despre India.

Și eu la fel, dar oricum nu cred că rezultatele vor fi prea surprinzătoare, deoarece a existat un declin după T1 2023. Vom vedea. 😊 Dacă totuși va fi o scădere, aș cumpăra atunci.

Minunat, în final, acțiunile au scăzut cu aproximativ 4%. Ai cumpărat, nu-i așa?

M-aș bucura să le am în portofoliu la un preț rezonabil. M-am uitat la estimările privind rezultatele, iar analiștii nu văd lucrurile prea roz. Așa că poate vom cumpăra.

Cred că da, îmi place raportul despre India, care este cu siguranță foarte bun pentru viitor, dar în rest, cifrele și estimările analiștilor nu sunt foarte bune, așa că este mai probabil să merg pe o scădere după ziua de astăzi.