S&P 500 ^GSPC
4,967.23
-0.88%
Nvidia NVDA
$762.00
-10.00%
Meta META
$481.07
-4.13%
Amazon AMZN
$174.63
-2.56%
Tesla TSLA
$147.02
-1.94%
Microsoft MSFT
$399.12
-1.27%
Apple AAPL
$165.00
-1.22%
Alphabet GOOG
$155.72
-1.10%

În ultima vreme, am dat peste companii despre care nici măcar nu știam că au acțiuni tranzacționate la bursă, cum ar fi $WISH+1.7%, $GPRO-2.9% sau $DUOL-2.4%. $WISH+1.7% și $GPRO-2.9% au un grafic foarte asemănător, acțiunile au crescut la început, dar apoi au scăzut din nou rapid și nu au mai crescut de atunci. Dar îmi place destul de mult $DUOL-2.4%, deoarece văd potențial aici și cred că oamenii vor folosi această aplicație și mai mult, astfel că acțiunile lor ar putea crește. Vă recomand să verificați @lukasandel, care a scris un status/articol interesant despre Duolingo acum aproximativ o lună și ceva.

Cum vedeți aceste acțiuni și v-a surprins vreo companie care să aibă acțiuni listate la bursă?


Cifrele lui Duolingo nu arată bine. Eu o evit, deși îmi place aplicația.

Da, am înțeles. Și eu folosesc unele produse sau servicii ale unei companii, dar nu aș cumpăra acțiuni la acea companie.

Mulțumesc pentru mențiune și altfel am fost și eu surprins, așa că se datorează și faptului că, până la urmă, probabil toată lumea știe ce este din ce în ce mai mult pe piață, așa că lărgiți orizonturile și aici, de asemenea, datorită grupului nostru. Încă mai dețin $DUOL-2.4%, din păcate după ziua de azi a trecut pe roșu, altfel îl aveam verde pentru că icoana lui este frumoasă 😁 Astăzi a pierdut destul de mult, dar ce nu și azi, practic toată piața. Eu personal cred că de vină este downgrade-ul SUA. Deci, până la urmă la fel de lent cum era de așteptat, a doua jumătate a anului probabil că nu va fi la fel de sus din cauza asta, dar eu tot cred că această retrogradare nu va afecta toate acțiunile și este $DUOL-2.4% care ar putea rezista, e adevărat. în SUA, dar și la nivel mondial. Știu, din propria utilizare, că într-adevăr se pot găsi oameni din toată lumea care folosesc această aplicație pe scară largă. Da, P / E este încă negativ,dar dacă fac bine să implementeze AI-ul pe care încearcă să îl facă, cred în creșterea lor și de aceea voi rezista în continuare și dacă acum merg și mai mult pentru a se consolida, voi cumpăra. 😊

Cu plăcere. Super mulțumesc pentru rezumat și opinie. Din ce în ce mai mult încep să mă gândesc că aș cumpăra acțiunile lor când vor scădea un pic.

Da, încercați să așteptați, bineînțeles că depinde de voi și aceasta nu este o recomandare de investiție, dar o mare parte din hype a fost făcută de AI, am cumpărat, dar doar o singură acțiune, dar acum aștept dacă vor scădea și atunci voi cumpăra, îmi place compania și dacă nu o dau în bară, cred că tot mai mulți oameni vor folosi această aplicație în viitor.

Dintre cele de mai sus, am fost interesat doar de acțiunile Duolingo :) așa că le am în vizor de ceva vreme și aștept să văd cum se va mișca acum dezvoltarea AI-ului

Oh, și îi sprijină și prin faptul că îmi oferă 5 minute de limbă străină în fiecare zi:)

Asta e minunat. Este o investiție în tine însuți și asta este cea mai bună parte :D

Mișto, dacă ar implica cumva inteligența artificială, ar fi cu siguranță mișto.

Ultima dată când am citit, voi ați avut

Am fost speculativ în legătură cu Wish, încă mă gândesc la ideea ca cineva să o preia acolo, ceea ce ar putea duce la creșterea prețului acțiunilor.

Sigur, ar fi probabil cel mai bine dacă cineva le-ar cumpăra și poate că prețul acțiunilor s-ar mișca cumva.

$GPRO-2.9% poate fi o afacere interesantă, dar Wish este în scădere. De la 1.000 de dolari pe acțiune la 7 dolari? E prea mult.

De asemenea, am fost surprins de cât de mult au scăzut acțiunile Wish.

Tocmai m-am uitat la ea acum și am fost destul de impresionat. Nu vezi o astfel de prăbușire.