S&P 500 ^GSPC
5,118.64
-1.55%
Nvidia NVDA
$878.82
-3.02%
Meta META
$510.19
-2.48%
Tesla TSLA
$171.27
-1.91%
Amazon AMZN
$185.74
-1.75%
Microsoft MSFT
$421.60
-1.48%
Alphabet GOOG
$158.96
-1.14%
Apple AAPL
$175.92
+0.50%

Nici măcar nu m-am gândit la acest sector și habar nu am în ce acțiuni sau ETF-uri ar trebui să investesc. Dar este un sector interesant.

De asemenea, consider că această industrie este atractivă.

Aveți vreun sfat pentru anumite acțiuni?

Sincer, nici măcar nu m-am gândit la asta încă și probabil că nu m-aș duce pentru asta, dar nu am prea multe informații despre companiile implicate.

Da, am înțeles.

Oricum, niciodată nu e prea târziu să înveți:)

Eu m-aș feri de ea, aceste companii nu au niciun avantaj competitiv. Acesta este un produs de bază în care nu există bariere mari la intrare și vor exista marje foarte mici.

Ei bine, în ceea ce privește consumul recreațional, marjele ar putea fi similare cu cele ale companiilor producătoare de țigări piro.

Recunosc imediat că nu am nicio idee despre cum arată legalizarea în realitate, dar, din punct de vedere pur teoretic, dacă cultivarea este permisă pentru persoanele juridice, atunci este la fel și pentru persoanele fizice într-o anumită măsură. Spre deosebire de tutun, se presupune că oricine poate obține semințele și poate cultiva și usca pentru uz propriu varietatea pe care o dorește și va ieși mai ieftin chiar și în acea cantitate mică decât dacă ar cumpăra-o prelucrată de undeva?

Jn. După cum scrie Marcu. $ACB-3.8% și $TLRY-5.0%.

Ce s-a întâmplat cu $ACB-3.8%?

Are un viitor, dar întrebarea este când va decola în mare măsură. Au existat câteva companii aici, dar nu au prins contur.

Personal, mă mulțumesc doar cu potențiala expunere prin intermediul tutunului clasic de prizat. Acestea ar putea să dea trecerea într-o clipită și să fie companiile de top în acest sector, de asemenea, datorită poziției lor puternice.

Așadar, legalizarea este deja în plină dezvoltare, iar în 10 ani majoritatea țărilor dezvoltate ar putea să o fi legalizat.

Este în curs de lansare, dar s-ar putea să dureze mai mult decât credem. Pentru mine, 10 ani este o perioadă foarte lungă pentru a investi acum. Eu însumi sunt un fan al legalizării și aștept cu nerăbdare să văd cum evoluează piața.