S&P 500 ^GSPC 4,967.23 -0.88%
Nvidia NVDA $762.00 -10.00%
Meta META $481.07 -4.13%
Amazon AMZN $174.63 -2.56%
Tesla TSLA $147.02 -1.94%
Microsoft MSFT $399.12 -1.27%
Apple AAPL $165.00 -1.22%
Alphabet GOOG $155.72 -1.10%

Amazon face o altă mișcare favorabilă consumatorilor

Dumitru
2. 8. 2023
4 min read

Amazon $AMZN-2.6% are o nouă ofertă care abordează o problemă cu care se confruntă milioane de americani și pe care Google, Warren Buffett și alții nu au reușit să o rezolve. Printre altele, nu uitați că mâine are rezultate. 😊

Una dintre multele și marile probleme cu care se confruntă SUA este asistența medicală. Mulți americani nu au acces la o asistență medicală adecvată și atât politicienii, cât și companiile private încearcă să rezolve această problemă.

Un efort uriaș pentru a îmbunătăți asistența medicală a fost făcut cu Haven, un parteneriat comun al Amazon $AMZN-2.6%, Berkshire Hathaway $BRK-B+1.3% și JPMorgan Chase $JPM+2.5%. Dar acest lucru a durat doar trei ani. Și acolo unde întreprinderea privată a eșuat în cea mai mare parte, guvernul pare să fi renunțat și el. CVS Health $CVS+1.5% a avut poate cel mai mare succes în acest domeniu cu clinicile sale ambulatorii, aducând cel puțin servicii de bază într-un mod oarecum accesibil în locuri care nu le aveau.

Acum, Amazon $AMZN-2.6% a urmat exemplul CVS și a extins programul de asistență medicală pe care îl testează la nivel național. Aceasta nu este revizuirea masivă a sistemului de sănătate din SUA pe care o preconiza Haven, dar este totuși un efort destul de mare pentru a aduce asistență medicală la mai mulți oameni.

Cu Amazon Clinic: care a fost extins acum la nivelul întregii SUA, liderul online oferă o piață virtuală de asistență medicală care permite clienților să obțină rapid tratament pentru peste 30 de probleme de sănătate comune. "În plus față de consultațiile bazate pe rapoarte în 34 de state, Amazon Clinic suportă acum vizite video la nivel național. Amazon Clinic oferă clienților acces non-stop la medici direct prin Amazon.com și prin aplicația mobilă Amazon", a precizat compania într-un comunicat de presă.

Cum funcționează Amazon Clinic:

Amazon nu angajează medici și nici nu oferă asistență medicală. În schimb, acționează ca o piață care conectează oamenii cu furnizorii potriviți. "Pentru a primi tratament, clienții nu trebuie decât să viziteze o clinică Amazon pe site-ul Amazon sau în aplicația mobilă Amazon. Acolo, ei pot compara timpii de răspuns și prețurile de la diferite grupuri de furnizori de servicii de telesănătate, pot completa un formular de înscriere și se pot conecta cu furnizorul ales", a declarat compania. .

Poate cel mai important, prețurile pentru servicii sunt afișate în avans, ceea ce înseamnă că nu există surprize de facturare pe care oamenii - chiar și cei cu asigurare de sănătate - le întâmpină adesea atunci când vizitează clinici ambulatorii. Numai această caracteristică ar putea atrage mai multe persoane care, altfel, nu ar căuta tratament. Amazon Clinic nu le cere clienților să aibă asigurare de sănătate, deși cei care au o asigurare o pot folosi pentru orice rețete pe care le scriu medicii lor. Compania oferă în avans unele informații despre prețuri și explică politica sa generală.

"Fiecare furnizor extern de servicii de telesănătate își stabilește propriile prețuri, iar prețurile variază pentru fiecare tratament. Pentru a compara prețurile, vizitați pagina pentru tratamentul care vă interesează. Consultațiile pe bază de rapoarte ale Amazon Clinic costă în medie 35 de dolari, iar vizitele video costă 75 de dolari. Clienții pot folosi banii FSA sau HSA pentru a acoperi costul vizitei", a precizat Amazon pe pagina sa de întrebări frecvente.

AMZN

Amazon

AMZN
$174.63 -$4.59 -2.56%

În altă ordine de idei, aceștia încep să ofere și livrare pentru clienții care nu sunt clienți de produse alimentare de tip Prime. Serviciul Amazon fresh. În alte știri interesante, Amazon intenționează să investească aproximativ 7,2 miliarde de dolari în Israel până în 2037 pentru a lansa centrele sale de date Amazon Web Services (AWS) în această țară.

Ei bine, rezultatele vor veni în curând și sunt destul de nerăbdător, dețin, dar nu cumpăr compania încă, dar o voi urmări suficient și s-ar putea să se schimbe.

Care sunt așteptările și evaluarea dumneavoastră cu privire la această companie? 😊
Dați articolul mai departe sau păstrați-l pentru mai târziu.