S&P 500 ^GSPC 5,070.55 +1.20%
Nvidia NVDA $824.18 +3.65%
Meta META $495.78 +2.92%
Tesla TSLA $144.61 +1.80%
Microsoft MSFT $407.06 +1.52%
Amazon AMZN $179.52 +1.29%
Alphabet GOOG $159.92 +1.25%
Apple AAPL $166.82 +0.59%

Grozav, aș dori să includ $JNJ+0.3% stoc în portofoliul meu, cu toate acestea, stocul este în prezent ridicat.

E greu să spun cinci, probabil că mai degrabă o spun pe sectoare, dar nu mă pot hotărî la unul singur. 😂 Pentru mine, tehnologia mare, cum ar fi Apple, MSFT, Google. Apoi, sănătate, acolo de ex. JNJ, sau CVS. Apoi, reit, acolo clar O, dar ar mai fi și altele. De asemenea, îmi place consumatorul, adică de ex. PG,TGT,COST. Ei bine, am doar cinci sectoare, dar aș mai spune că este grozav să ai ceva din minerit, apoi în ultima vreme mă uit la agricultură și, așa cum am menționat aici, WM,AWK sunt de asemenea interesante. Deci, pe scurt, nu aș putea avea doar 5 acțiuni. 😂🤦‍♂️

Grozav, nici eu nu aș putea avea doar 5 acțiuni, dar mă întrebam ce acțiuni preferă cel mai mult investitorii. Dar, în afară de asta, alegerile mele sunt foarte asemănătoare cu ale tale.

De fapt, o alegere bună pe care o dai :) Probabil că și eu m-aș îndrepta în primul rând către companiile de tehnologie...

De fapt, o alegere bună pe care o dai :) Probabil că și eu m-aș îndrepta în primul rând către companiile de tehnologie...

Grozav, eu sunt un pic mai conservator, așa că diversific mai mult și aleg acțiuni din diferite sectoare.

Mi-e foame și aș vrea cea mai mare creștere... și cred că ar fi în domeniul tehnologiei). Dar înțeleg ce spui.

JPM, Google, Waste Management, Tobacco nu trebuie să lipsească, așa că PM și, probabil, o companie farmaceutică (JNJ/PFE).

Cool, citind comentariile, cred că 5 stocuri a fost o mare limitare :) din moment ce am ales și am scris 5 stocuri, dar unele companii de tutun, cum ar fi $MO+0.7%, $BTI+0.5% sau $PM+3.8% aș alege cu siguranță, de asemenea, dacă aș putea alege mai mult.

Probabil că nu aș putea alege doar 5 acțiuni, ar fi un pic riscant pentru mine. Și nici nu sunt atât de adeptul diversificării 😀 Aș putea prefera să merg pe un ETF SaP sau All world.

Înțeleg acest lucru și ar fi un risc și pentru mine, dar acesta a fost mai mult un joc, deoarece eram interesat de acțiunile pe care investitorii le preferă cel mai mult. Bineînțeles, aș putea tranzacționa o acțiune pentru ETF.

Google, Microsoft, Realty Income, Walmart și, probabil, o bancă sau o companie de asigurări, deci poate JPM.

Grozav, m-am cam limitat cu aceste cinci acțiuni 😅 Cu siguranță aș alege și eu o bancă, deci poate $BAC+1.4% sau $JPM+1.4%.

Așa că acesta este cel care îmi place cel mai mult dintre răspunsuri. Frumos împărțit pe sectoare și nici măcar nu contează că nu există o mare tehnologie.

Sunt de acord, este adevărat că există câte ceva din fiecare sector, cu excepția marii tehnologii, ceea ce mă surprinde, și este plăcut să văd că nu toată lumea se concentrează pe acțiunile tehnologice.

Mare alegere, Mi-ar plăcea să includ $WM+0.5% stoc în portofoliul meu, dar prețul este mare. Nu sunt familiarizat cu $AWK+0.5%, dar fac cu ochiul la el.
Mulțumesc pentru pont.