S&P 500 ^GSPC
5,123.41
-1.46%
Nvidia NVDA
$881.95
-2.67%
Meta META
$511.90
-2.15%
Tesla TSLA
$171.05
-2.03%
Amazon AMZN
$186.13
-1.54%
Microsoft MSFT
$421.90
-1.41%
Alphabet GOOG
$159.19
-1.00%
Apple AAPL
$176.55
+0.86%

Aș vrea să mă interesez de Threads. O platformă care trebuia să concureze cu Twitter și care a fost lansată pe 31 iulie anul acesta.

https://www.cnn.com/2023/08/03/tech/threads-user-count-falls/index.html

Estimări recente arată că implicarea aplicației a scăzut la noi minime.
Numărul zilnic de utilizatori activi ai Threads a scăzut cu 82% de la lansare, doar opt milioane de utilizatori vizitând aplicația în fiecare zi. Acesta este cel mai scăzut nivel din ziua lansării aplicației, când numărul zilnic de utilizatori activi a atins un vârf de aproximativ 44 de milioane, a declarat firma de cercetare de piață Sensor Tower.
Sensor Tower a mai adăugat că oamenii petrec, de asemenea, mai puțin timp pe platformă.
Începând cu 1 august, timpul mediu zilnic petrecut pe Threads a scăzut la doar 2,9 minute pe zi, într-o medie de 2,6 sesiuni pe zi... Fără felicitări.

Mark Zuckerberg a fost pozitiv cu privire la Threads în ultima sa teleconferință privind câștigurile, dar probabil atât de mult pentru platformă încât aceasta va "îngropa Twitter".


L-am urmărit de la început și când au avut atât de puțini utilizatori în câteva zile, am știut că nu va fi mare lucru :)

Pentru unii este o veste negativă, pentru alții este o veste pozitivă. Și eu mă bucur pentru asta, deoarece este o astfel de karma pentru Zuck și cel puțin știm că aproape orice companie sau aplicație nu va concura cu Twitter.

Probabil că investitorilor Meta nu le pasă de acest eșec. De fapt, de ce le-ar păsa...

Iisuse, sunt atât de fericită! Îmi pare rău, îmi pare rău, îmi pare rău... dar mă bucur că nu le-a ieșit urâtului și lacomului Meta, că asta a fost ultima lor încercare și că odată ce Facebook va muri definitiv, Zuck va dispărea într-o gaură... :)

Probabil că Facebook nu se va prăbuși pur și simplu, dar mă bucur și eu de aceste Fire. Twitter este fierbinte în acest moment.

Cred că Facebook se prăbușește treptat acum... oamenii nu mai merg acolo, sunt doar reclame și este doar o chestiune de timp până când companiile vor evalua că nu este relevant pentru ele, deoarece au un nivel scăzut de conversie a afacerilor pe acele reclame... iar Facebook va muri pentru că oamenii nu se vor mai întoarce :)