S&P 500 ^GSPC
5,051.41
-0.21%
Tesla TSLA
$157.11
-2.71%
Apple AAPL
$169.38
-1.92%
Nvidia NVDA
$874.15
+1.64%
Microsoft MSFT
$414.58
+0.23%
Alphabet GOOG
$156.00
-0.21%
Amazon AMZN
$183.32
-0.16%
Meta META
$499.76
-0.09%

$PYPL-0.1% este o acțiune pe care o urmăresc de foarte mult timp, dar încă nu m-am decis să o cumpăr, deși pare o investiție bună în situația actuală. În plus, își retrage din nou minimele. Nu am mai avut de mult timp o discuție despre această companie aici, cum o vedeți? Este o achiziție în acest moment?

PYPL

PayPal

PYPL
$63.43 -$0.08 -0.13%
1 Day
+0%
5 Days
-3.98%
1 Month
-8.1%
6 Months
-5.73%
YTD
-5.43%
1 Year
-22.41%
5 Years
-39.59%
Max.
+58.32%

Nu am prea multă experiență cu acest serviciu, dar am avut impresia că concurentul lor direct nu este V, MA sau AAPL, unde ai nevoie de un cont bancar pentru a face plăți. SQ și PYPL îți permit să faci plăți fără card de credit și fără cont.

Probabil că aveți dreptate în această privință, dar aș spune că în viitor, aceste companii îl vor dezamăgi exact în ceea ce face.

Cum să-mi imaginez asta? Nu vor mai avea nevoie de carduri de credit pentru a deconta plățile bancare? Toată lumea va avea un cont sau nu va mai fi nevoie de conturi? În prezent, aproximativ 1,7 miliarde de persoane nu au un cont bancar și mai puțin de 0,5 miliarde folosesc PayPal.

Am stârnit discuții despre el de câteva ori, cel mai recent cu planul său privind monedele stabile. Din păcate, chiar dacă am investit în el și sper să crească, mă cam tem că l-am menționat cu ceva timp în urmă când am intrat în el și trebuie să fiu de acord cu opiniile deja exprimate aici. Are multă concurență, personal nici eu nu plătesc niciodată cu el, folosesc Apple pay și practic nu prea găsesc pași în plus la nicio cascadorie care se întâmplă. Dar da, chestia aia cu stablecoin, e foarte complicată, ar putea fi un succes, pentru că sunt multe locuri care plătesc cu cripto, dar e și foarte, foarte riscant și ar putea să-i îngenuncheze... așa că eu aș aștepta aici și aș urmări doar. Din nefericire, sunt undeva în jur de 25 $ minus în total aici și pentru a obține un randament al investiției mele ar trebui să cresc undeva în jur de 70 $.

Și eu simt la fel, sunt complet de acord și vă mulțumesc pentru opinie.

Paypal este un dinozaur pentru mine în zilele noastre, este dominat de alți giganți și nu cred că își va mai ataca vreodată vârfurile. Pentru mine, cu siguranță nu este o investiție pe termen lung...

Înțeleg, încep să mă răzgândesc după ce am discutat cu tine.

Este de până la fiecare, desigur... Dar pentru mine Paypal nu este pur și simplu nu nu mai bine să cumperi altceva, fie că este vorba de sectorul financiar sau poate altceva în care crezi. :)

Cred că vom merge puțin mai jos. Voi începe să cumpăr sub 60 de dolari, vreau o marjă de siguranță, deși cred deja că ar avea sens.

De ce vă așteptați la asta?

Mai ales din cauza sentimentelor proaste. Există un suport în jurul valorii de 60 de dolari, dar rămâne întrebarea dacă va rezista.

Am auzit că băncile au fost sfătuite să nu mai facă afaceri cu PayPal din cauza criptografiei sale.

Puteți găsi o sursă pentru asta?