S&P 500 ^GSPC 5,055.15 -0.30%
Tesla TSLA $158.35 +9.45%
Nvidia NVDA $810.03 -1.72%
Amazon AMZN $176.62 -1.63%
Meta META $489.20 -1.39%
Apple AAPL $168.43 +0.92%
Alphabet GOOG $159.43 -0.31%
Microsoft MSFT $407.19 -0.09%

Aș recomanda probabil $AAPL+0.9% și $CVS-0.7%. Cu toate acestea, nu cred că se poate spune așa. Fiecăruia îi place ceva diferit și fiecare investitor ar trebui să își facă propria analiză și să calculeze valoarea intrinsecă a acțiunii. Așadar, dacă cineva ar dori să investească în acțiuni, aș începe cu acțiunile bluechips.

De acord. De asemenea, este vorba despre strategia generală. Vreau să dețin și pentru câți ani? etc.

Exact :D

Pentru mine, $CVS-0.7%:)

Da, sunt un bărbat cu inimă.

Oh, de fapt, scuze... am dat repede peste ea și nu mi-am dat seama cui îi scriu :)
Tocmai a coborât din nou astăzi, așa că probabil voi răscumpăra la sfârșitul lunii :)

Ca și cum, sincer... un investitor începător ar trebui să înceapă cu Academia, unde, pe lângă faptul că în primul rând învață cum să investească corect, poate găsi o listă cu zeci de companii și care sunt subevaluate în prezent. Acestea sunt cele mai populare companii care pot fi găsite pe piață. 😊

Așa este :)

Așa că este o întrebare bună, dar m-am gândit că nu-i nimic. Cel mult e greu de spus, dacă vrei să știi mai multe sursele de încredere sunt acestea.... Cretinul pe care l-am sfătuit cândva să cumpere o Tesla când costa câțiva dolari mă urăște și azi. Ultima dată m-a acuzat că nu i-am spus destule důrazně🤷‍♂️ Ei bine, nu tu îți alegi familia.

Ei bine, ai dreptate, atunci poți să spui orice și totul se duce la vale, ceea ce face ca relațiile să fie foarte proaste.

Ar depinde de cât de mult vrea să o urmărească 😁 Dacă vrea să investească și nu să economisească, atunci sp500 și alți indici. Dacă vrea să se implice, Disney, CVS, Cisco, American Tower.

Super mulțumiri :)

ETF-uri cu indice sau BRK.B

BRK.B pare a fi o alegere excelentă și un ETF:)