S&P 500 ^GSPC
4,967.23
-0.88%
Nvidia NVDA
$762.00
-10.00%
Meta META
$481.07
-4.13%
Amazon AMZN
$174.63
-2.56%
Tesla TSLA
$147.02
-1.94%
Microsoft MSFT
$399.12
-1.27%
Apple AAPL
$165.00
-1.22%
Alphabet GOOG
$155.72
-1.10%

ETF pe EM. 😊

Mulțumesc pentru pont! :)

Nu aș investi niciodată în China comunistă și cu siguranță nu aș investi în India, având în vedere mentalitatea lor. Când îi văd pe concetățenii noștri originari din India, chiar nu vreau să investesc bani acolo.

Și eu am o problemă cu China, dar văd mult potențial în India.

$INFY+1.8% Companie indiană de tehnologie listată ca ADR în SUA

Minunat, mulțumesc mult, sunt mai interesat de acest lucru.

De asemenea, nu voi veni cu nimic concret, dar, în ceea ce mă privește, înclin spre potențialul Indiei și, deocamdată, urmăresc doar ETF-ul Indiei, deoarece brokerul meu nu are voie să cumpere acțiuni individuale. Mai departe, voi merge un pic mai departe și voi vedea potențialul, chiar dacă există riscuri în sectorul minier. Este un mare dar, în același timp, foamea de mărfuri a fost și va fi mereu acolo. Acolo, în afară de mediul politic, cred că America de Sud este interesantă, sau și Australia. 😊

Care este brokerul tău?

eToro. Sunt fericit acolo, dar recunosc că nu există atât de multe opțiuni pe alte piețe față de selecția din SUA.

Sunt de acord, mai ales cu India, văd un potențial uriaș și acolo...

Nu cred că vei fi surprins... dar eu încă sunt de acord cu $NIO-5.0%:)

Suntem doi, ar fi o prostie să renunțăm în acest moment. Extinderea este în curs de desfășurare și ne apropiem încet-încet de profitabilitate, așa că sperăm că 2024 va fi anul.

Primele recenzii ale mașinilor europene arată foarte bine, până m-am gândit să-mi iau și eu una :-D Așa că, dacă nu o dau în bară, Nio are o cursă infernală pentru mine...

Profitabilitatea va fi cu siguranță un punct de cotitură, iar acțiunile ar putea crește frumos, chiar dacă vor ieși cu ea mai devreme decât se așteaptă.

Și mie îmi place, dar nu m-am băgat până acum și acum nu știu dacă vreau să o fac :D

Eu aș sări în... dar cine sunt eu să dau sfaturi :) Mie tot mi se pare un preț corect, având în vedere cât de mult se ocupă toată lumea de mașinile astea.