S&P 500 ^GSPC
4,967.23
-0.88%
Nvidia NVDA
$762.00
-10.00%
Meta META
$481.07
-4.13%
Amazon AMZN
$174.63
-2.56%
Tesla TSLA
$147.02
-1.94%
Microsoft MSFT
$399.12
-1.27%
Apple AAPL
$165.00
-1.22%
Alphabet GOOG
$155.72
-1.10%

Pare interesant și poate că am putea asista la o corecție. Aș aprecia o corecție pentru că aș putea cumpăra mai mult :D

Și eu, reducerile sunt întotdeauna bune, așa că vom vedea :3

Nu va fi atât de negru (roșu), dar cu siguranță există loc pentru o corecție ceva mai mare decât câteva zile.

Da, suntem de acord.

👍

Văd o oarecare corecție, dar nu o scădere atât de dramatică. Întrebarea este cât de mult poate dura această corecție. Este corectivă.

Sunt complet de acord :)

Imaginea este foarte interesantă. Dacă ar fi să fac o estimare pe baza PE actual, a istoricului său și a inflației actuale, aș vedea o scădere de aproximativ 25%. Dar această scădere va depinde în cele din urmă în mare măsură de faptul dacă vom experimenta deflație, stagflație sau o aterizare ușoară în viitor. Așadar, nu știm cu adevărat nimic în acest moment. Personal, mă mut în obligațiuni guvernamentale pentru un an.

Așa cum scrieți, nu știm nimic până când timpul nu ne arată ce ne așteaptă. :)

Conform acestei imagini, acest lucru ar însemna o scădere până undeva în jurul nivelului din 2010, poate chiar mai devreme. Există două întrebări aici. În primul rând, este economia americană cu adevărat la fel de valoroasă ca în 2010? Și, în al doilea rând, ar lăsa investitorii să se ajungă acolo? În opinia mea, răspunsul la ambele întrebări este nu. La urma urmei, dacă s-ar întâmpla acest lucru, ar însemna că piețele ar șterge 13 ani din toate câștigurile, ceea ce mi se pare nerealist.

De fapt, piețele ar fi fost de mult timp la un preț atât de atractiv încât nimeni nu ar fi putut rezista și nici nu-mi pot imagina ce ar trebui să se întâmple pentru ca aceste piețe să scadă atât de mult. Ar trebui să fie armaghedon în lume.

Armageddon, sau războiul nuclear, de exemplu, care cred că este la fel de real ca și Armageddon, deși amenințarea este mai mare ca niciodată. În rest, sunt de acord cu dumneavoastră. :)

Am văzut teorii de acest gen postate tot timpul despre criptă. :D Doar că nu înțeleg de ce ar exista o asemenea cădere a SP500 la 1000usd :D și asta atât de decisiv prin toate mega suporturile... Eu nu cred...

Nici eu nu cred asta, cu siguranță nu în asemenea măsură, dar se potrivește.

*dar se potrivește :D