S&P 500 ^GSPC 5,070.55 +1.20%
Nvidia NVDA $824.18 +3.65%
Meta META $495.78 +2.92%
Tesla TSLA $144.61 +1.80%
Microsoft MSFT $407.06 +1.52%
Amazon AMZN $179.52 +1.29%
Alphabet GOOG $159.92 +1.25%
Apple AAPL $166.82 +0.59%

Oamenii din SUA încep să folosească tot mai mult platformele de streaming la televizor și tot mai puțin la radio și cablu. Timpul petrecut folosind platformele de streaming pe televizoare este în creștere și reprezintă în prezent 38,7% din totalul utilizării televizorului.

În prezent, dețin acțiuni la $GOOGL+1.3%, care furnizează platforma de streaming YouTube, iar apoi dețin și acțiuni la $DIS+1.5%, care furnizează platforma de streaming Disney+.

Ce acțiuni de platforme de streaming aveți în portofoliu?

Alternativ, puteți vota în sondaj care este platforma de streaming pe care o utilizați cel mai mult.

Vote to see the results! 0 answers already!

Investiții Disney, dar avem Neflix :D dar când mă uit la ceva e mai mult pe YouTube

Grozav, $DIS+1.5% stoc este încă la un preț mare și probabil că voi supracumpăra în această săptămână.

De acord, încă merită să cumpere

YouTube este un element de bază pentru mine, altfel Netflix când timpul îmi permite, dar nu m-am mai uitat la cablu clasic de vreo 8 ani buni :D

Eu folosesc cel mai mult YouTube, dar nu am văzut niciodată emisiunile/exclusivitățile lor, deși plătesc premium. Dintre cele rămase ar fi Netflix, îmi plac cel mai mult ofertele și interfața sa. Din punct de vedere investițional, îmi place cel mai mult $WBD-0.4% la prețurile actuale, dar aș vrea să includ și $DIS+1.5%.

Grozav, acțiunile $DIS+1.5% sunt la un preț foarte bun acum și vreau să mă uit la $WBD-0.4%.

De acord, și uitându-mă aici, Patrik scrie că nici el nu are televizor acasă, așa că mă bucur că nu sunt singurul caz "special". Oamenii din cartierul meu, de la serviciu și poate chiar și fiecare prietenă sunt atât de surprinși că nu am televizor. Chiar astăzi, mă întreb de ce? ...În primul rând, sunt o persoană activă și de multe ori stau acasă doar pentru a dormi undeva când nu sunt cu cei mici 😁 (nu sunt un profitor, contribui la gospodărie) 😁 ...și în al doilea rând, să plătesc cablu, să mă uit la știri și la emisiunile alea de acasă, o pierdere de timp pentru mine. Nu zic că nu poți să nu dai la gunoi conținut de valoare și uneori ai nevoie de ceva la care să te relaxezi, dar chiar și pentru asta astăzi platformele pe care le-ai enumerat cu prisosință sunt suficiente, așa că de ce să plătești cablu. 👍 Pentru mine, YouTube este în frunte. Și apoi bumping, neavând timp, nu mai plătesc nimic timp de un an de zile. Dar, culmea, a venit pe Prime un serial bazat pe Tolkien, așa că am plătit o lună, l-am văzut și am renunțat. Și așa folosesc uneori și celelalte chestii. 😊

Grozav și eu sunt total de acord și am același punct de vedere. este într-adevăr doar o pierdere de timp și când vreau să mă uit la ceva mă întorc pe youtube. Plus că sunt și eu un caz special pentru că nu vreau să mă abonez la Netflix și alte platforme de streaming similare. Dar o să caut un film sau o emisiune pe net, poate pe bombă sau o să o joc :D

Tot o posibilitate de genul ăsta, eu bine, sper să nu mă închidă 😂 deci înainte mergeam pe torrente, acum nu mai pot și așa că uneori mă abonez la ceva, dar chiar foarte puțin, întotdeauna doar pentru o lună și apoi mă uit deodată când ies toate episoadele. Ceea ce îmi place este doar faptul că gândesc diferit, atunci când unii dintre cei care nu înțeleg și nici nu investesc vor spune că suntem zgârciți, dar eu întotdeauna spun, nu, nu sunt, pot să găsesc locuri de care nu am nevoie și să economisesc, să investesc asta și apoi, din nou, să cheltuiesc cu calm pe ceva pe care nu mă deranjează să cheltui bani.

Așteptați, televiziunea prin cablu va reprezenta o parte din ce în ce mai mică din plăcintă în timp, iar modalitățile alternative de consum de conținut vor lua amploare în detrimentul acesteia, la urma urmei, câți dintre voi ați deschis unul dintre posturile noastre de televiziune cehești în seara asta, sau chiar săptămâna trecută? :)

Sunt complet de acord. Altfel, este adevărat că nu am mai deschis un post de televiziune ceh de mult timp, poate de o lună, cu siguranță.

Cred că nu am mai făcut asta de peste 2 ani :D