S&P 500 ^GSPC
5,123.41
-1.46%
Nvidia NVDA
$881.95
-2.67%
Meta META
$511.90
-2.15%
Tesla TSLA
$171.05
-2.03%
Amazon AMZN
$186.13
-1.54%
Microsoft MSFT
$421.90
-1.41%
Alphabet GOOG
$159.19
-1.00%
Apple AAPL
$176.55
+0.86%

Am vorbit recent despre investițiile noastre eșuate, așa că astăzi, într-o frumoasă duminică însorită, putem vorbi despre ceva mai pozitiv, așa că voi pune întrebarea celor mai buni. Ce ați făcut bine în investiții peste așteptări? Mi-ar plăcea să vă citesc poveștile, în plus sunt curios de @milanvican și de cea mai bună investiție a lui. :)


Proiectul meu personal la care lucrez încă din liceu, când am transformat o veche fermă în casă de oaspeți.

În plus, mai ales succese în tranzacționare, unde, de exemplu, în domeniul forex, realizez în mod regulat câștiguri de capital lunare de aproximativ 10%, ceea ce este grozav pentru mine personal.

Este nevoie de curaj pentru a te lansa într-o astfel de reconstrucție în liceu. Aveți toată admirația mea.

Mulțumesc foarte mult🙏 Am avut norocul ca bunicul meu să mă ajute cu proiectul de construcție, dar celelalte lucruri tehnice au fost făcute din partea mea. Au fost câțiva ani grei, dar mă bucur pentru cum a ieșit totul.

Deci, e nevoie de curaj👌 Cum merge pensia astăzi?

Mulțumesc foarte mult🙏 Mă bucur mai ales că totul s-a rezolvat. Și eu sunt fericită, distribuția este grozavă și pentru că lucrez în imobiliare mă descurc singură cu totul, este mai ales o frângere de inimă și primul meu proiect mare.

Mă voi îndepărta de acțiuni și voi spune că este cea mai bună investiție a mea. A fost vorba de modificări cosmetice (skin-uri) la jocul CS:GO. Am început să joc CS:GO în mod activ în 2016 și încă de la început am fost fascinat de piața skin-urilor, care este destul de populară în acest joc.
Din acel an, am cumpărat destul de mult obiecte, care erau limitate în cantitate și până în prezent le păstrez și acum. Aprecierea nerealizată la multe dintre ele este deja de peste +1000%. Probabil că în curând voi vărsa totul în acțiuni, acestea au mai mult sens pentru mine în zilele noastre, deși mai sunt încă destul de mulți bani de făcut pe aceste skin-uri.

Oh, și în lumea acțiunilor, a fost $META-2.2% +147%.

Ei bine, nu mă așteptam ca cineva să vină cu faptul că cea mai profitabilă investiție a sa a fost în piei, deci e un masacru. :D

S-ar putea să fi scris aici undeva că CS:GO m-a făcut să îmi valorific cumva fondurile amânate:) Următorul în linie a fost cripto, apoi acțiunile și obligațiunile. Am făcut ceva bani și acolo, dar nici măcar nu m-am apropiat de aceste cifre, poți să-mi dai câteva exemple de skin-uri care au făcut asta?

Sunt sigur. Este destul de simplu - obișnuiam să cumpăr cutii cu sutele când costau câțiva cenți. În zilele noastre, unele sunt 1€ (caseta Shadow), unele sunt chiar 6€ (caseta Breakout). Și apoi am făcut schimb de cuțite în diverse momente, dar nu făceau nici pe departe un asemenea procent.

De fapt, pentru mine a fost un caz asemănător cu al tău, Victor - m-a făcut să intru și în acțiuni în mare parte. Am trecut și eu printr-o fază de bitcoin. 😁