S&P 500 ^GSPC
4,967.23
-0.88%
Nvidia NVDA
$762.00
-10.00%
Meta META
$481.07
-4.13%
Amazon AMZN
$174.63
-2.56%
Tesla TSLA
$147.02
-1.94%
Microsoft MSFT
$399.12
-1.27%
Apple AAPL
$165.00
-1.22%
Alphabet GOOG
$155.72
-1.10%

A trecut o săptămână de când am solicitat suportului XTB și eToro să adauge acțiuni pe platformele lor (a se vedea postarea mea recentă). Era vorba de o acțiune $RICK+3.2% și mulți dintre voi au fost interesați de rezultat.

Din păcate, nu am de gând să vă fac fericiți, dar titlul nu a fost adăugat pe niciuna dintre platforme.
eToro a recunoscut doar cererea mea. Din păcate, nu știu dacă voi fi informat în continuare, dar nu îmi fac speranțe, deoarece lichiditatea acțiunii este principalul considerent, care în acest caz nu este ridicată.
La XTB, am fost informat chiar a doua zi că nu au putut adăuga titlul din cauza lichidității scăzute. Dar apreciez răspunsul foarte rapid de aici. 👍

Dacă până la urmă titlul va fi adăugat la eToro, vă voi informa din nou despre acest lucru.


Interesant, mulțumesc pentru informații și, dacă se schimbă ceva, aș aprecia cu siguranță o actualizare.

Suportul XTB este mare în această lucrare de client, altfel vă mulțumesc!

Sunt întru totul de acord. Cu plăcere. 😉

Grozav că măcar XTB a răspuns:)

Întotdeauna o fac. Sunt foarte buni la asta.

Este un fapt :)

Poate că este nevoie de puțin timp. O săptămână este o perioadă scurtă și imaginați-vă cu câte cereri la câte companii diferite trebuie să se ocupe. Trebuie să aprobe și apoi să negocieze. Cred că un astfel de proces poate dura o lună sau mai mult și trebuie să existe un interes mare pentru acțiuni pentru ca acest lucru să aibă sens pentru broker.

Aveți dreptate. Doar că, dacă nu-mi fac speranțe, nu voi fi dezamăgit. Ca să fiu corect, cu siguranță aș scrie despre asta, îmi place eToro, nu vreau să le fac nicio favoare aici.

Și mie îmi place și, după cum spuneți, nu este posibil să comparăm acești brokeri. XTB este polonez și încearcă să țintească și să facă sucursale aici, în Europa Centrală, în principal. eToro aș spune că are o arie de acoperire mult mai mare și utilizatori într-o răspândire mai largă, da, nu are sucursale cum are XTB aici, dar răspund la un astfel de bilet doar acceptându-l, dar nu există niciun răspuns, cu excepția cazului în care este legat de cont, dar eu personal am o persoană de contact în CZ/SK care lucrează pentru eToro ca o simplă doamnă de asistență din Po-Pa și pentru mine sunt foarte mulțumit de ea. Orice pot să rezolv cu ea și întotdeauna mai întâi așa că în scris scriem când poate și apoi ea sună întotdeauna, doamna este drăguță cu care vorbesc chiar și poate o oră doar despre ce treabă grozavă este să lucrezi pentru un broker. Deci pentru mine satisfacție chiar dacă nu au acea gamă de titluri.