S&P 500 ^GSPC 5,071.63 +0.02%
Tesla TSLA $162.13 +12.06%
Nvidia NVDA $796.77 -3.33%
Amazon AMZN $176.59 -1.64%
Apple AAPL $169.02 +1.27%
Alphabet GOOG $161.10 +0.74%
Meta META $493.50 -0.52%
Microsoft MSFT $409.06 +0.37%

Vă doresc un început de săptămână excelent pentru investiții, oameni buni. 😊

Cu siguranță sunt multe lucruri care urmează să apară în această săptămână, aștept cu nerăbdare mai multe rezumate, de asemenea, oricum ceea ce mi-a atras atenția au fost numerele scurte din jurul $NIO+3.5%, care am observat că este destul de popular aici. Eu personal nu am investit pentru că mă sperie mediul din China, dar înțeleg că unii văd potențialul aici și acest raport a fost destul de surprinzător pentru mine cât de promițător sunt.

Începând cu data de 20.8.2023, aproximativ 27 de milioane de înlocuiri de baterii. 26 de milioane de înlocuiri de baterii a fost la 1 august. A fost nevoie de 19 zile pentru 1 milion de înlocuiri, adică 55.000 de înlocuiri pe zi. Deci un schimb la fiecare 1,5 secunde. 😲 36 de dolari pe schimb, asta înseamnă aproximativ 2.000.000 de dolari pe zi pentru NIO, iar rețeaua se spune că este abia la început și că va crește masiv în următorii ani!

În altă ordine de idei: - ET5 Touring redenumit ET5T pentru piața familiilor mai mari: "ET5T a vândut deja peste 4.500 de unități în doar o lună și jumătate pe piață, depășind cu mult vânzările combinate ale tuturor modelelor Touring sub mărci premium, inclusiv Audi, Mercedes-Benz și Volvo, pentru tot anul 2022, potrivit unor surse." - CNEVPOST.

Așadar, nu mă pricep foarte bine la mașini și la această companie auto în general, dar aceste cifre, numărul de înlocuiri de baterii, deci îl înțeleg ca serviciu, mi se pare impresionant și arată că cel puțin la acest aspect compania are potențial, dorința de a se dezvolta. Deci, sperăm că pentru deținătorii de acțiuni $NIO+3.5% o veste pozitivă pe pierdere a noii săptămâni. 😊🍀


Așadar, acestea sunt cifre foarte bune și se pare că societatea se va descurca din ce în ce mai bine.
Vă mulțumim pentru rezumat :D

Da, cifrele arată foarte bine și sper să fie așa, le doresc asta acționarilor, chiar dacă eu nu investesc în ei, dar cumva nu am încredere în China. Vă mulțumesc pentru comentariu. 😁

Nici eu nu dețin acțiuni NIO, pentru că nu am încredere în China. Dar le urez succes acționarilor.

Știri frumoase :) Cred că o să-mi măresc din nou poziția...

Și cu cât ai început? 😊

Undeva în jur de 65 de dolari? :-D Tocmai am plasat o comandă de cumpărare :)

Habar nu aveam că aceste schimburi de baterii cresc atât de repede în popularitate. Foarte frumos. 👍

Nici eu, în general, asta mă depășește, dar știu că firma este destul de populară aici și m-a surprins și pe mine, este o afacere interesantă.

Cifrele arată minunat, să vedem ce arată rezultatele trimestriale. Dar cel mai sălbatic lucru în acest moment va fi mediul din China, care va determina prețul acțiunilor.

Exact, îmi amintesc că și dumneavoastră vă plac, iar ca și companie par destul de atrăgătoare, dar ce mediu, acum din nou SUA și China nu sunt chiar în cele mai bune relații, când ar trebui să lucreze împreună. Nu știu, personal nu înțeleg politica și relațiile.

Din punctul meu de vedere, pe scurt, lupta pentru primul loc (superputere) nu are nimic de-a face cu prietenia. Aluzia mea se referă mai mult la piața lor imobiliară, acolo va trebui să fie urmărită. Și, deși este riscant, deja se răspândește încet Nio în afara Chinei, odată ce va mușca din SUA, va fi mai puțin de îngrijorat din nou. Și, bineînțeles, încă mai atinge acea profitabilitate.