S&P 500 ^GSPC 5,010.6 +0.87%
Nvidia NVDA $795.18 +4.35%
Tesla TSLA $142.05 -3.40%
Amazon AMZN $177.23 +1.49%
Alphabet GOOG $157.95 +1.43%
Apple AAPL $165.84 +0.51%
Microsoft MSFT $400.96 +0.46%
Meta META $481.73 +0.14%

Consiliul de administrație al 3M $MMM+0.4% a aprobat o înțelegere de 6 miliarde de dolari (133,9 miliarde de coroane cehe) pentru a rezolva acuzațiile potrivit cărora dopurile sale de urechi au cauzat pierderea auzului în rândul veteranilor. Odată cu această aprobare, compania a închis estimările analiștilor care erau mai mari decât suma finală a înțelegerii.

Persoane care au legătură cu această chestiune au declarat pentru The Wall Street Journal că înțelegerea va fi plătită pe mai mulți ani. Acțiunile 3M au crescut luni după această decizie.

Dopuri de urechi care dăunează auzului

3M a produs dopuri pentru urechi care ar fi trebuit să protejeze împotriva zgomotelor care dăunează auzului, dar nu a fost cazul. Căștile pentru urechi au fost emise de armata americană, iar 3M a declarat că acestea funcționează corect dacă persoana care le folosește este instruită pentru a le utiliza în mod corespunzător. Procesul privind dopurile de urechi 3M a devenit cel mai mare proces de încălcare în masă din istoria SUA, cu cele mai multe plângeri cu care s-a confruntat vreodată o companie, relatează The Wall Street Journal.

Analiză

Citi, cu o recomandare "neutră" și o țintă de preț de 111 dolari, a declarat că potențialul acord este mai mic decât se așteptau unii investitori, potrivit lui Andrew Kaplowitz, analist la această firmă.

Dean Dray, de la RBC, cu o recomandare "subperformantă" și o țintă de preț de 100 de dolari, a declarat că rezultatele privind exprimarea unei eventuale înțelegeri sunt privite de obicei ca fiind pozitive, deoarece reprezintă un progres în rezolvarea procesului pe termen lung al 3M.

Analiștii de la Barclays se așteptau la o înțelegere de 8 miliarde de dolari, au declarat pentru Bloomberg.

Acțiunile 3M

Acțiunile 3M (MMM) sunt în creștere cu 0,44%, la 104,12 dolari, în tranzacțiile de dinaintea pieței.

MMM

3M

MMM
$92.62 $0.35 +0.38%Dețineți aceste acțiuni în principal pentru plata constantă a dividendelor? Pentru companiile care oferă dividende, aș găsi alte acțiuni.

Eu personal nu mai fac acest lucru, dar urmăresc compania.

Acum întrebarea este în ce măsură acest lucru va afecta sau nu dividendele viitoare. 🤔

Să ne lăsăm surprinși :)

Singura mea preocupare este posibilitatea de a plăti și de a crește dividendele. :(

Aceasta este o veste foarte bună. Mai multe de acest gen. Am căutat în companie pentru a obține prețuri bune și acum trebuie doar să așteptăm.

Ții 3M da 😁 după ce toată lumea a vândut-o aici.

Da, am cumpărat și acum dețin poziția.

Am cumpărat la 101/acțiune. Cumpărare bună pe termen lung.

Am făcut cumpărături de 100 de dolari, așa că suntem foarte asemănători👍.

Aceasta este o achiziție excelentă!