S&P 500 ^GSPC
4,967.23
-0.88%
Nvidia NVDA
$762.00
-10.00%
Meta META
$481.07
-4.13%
Amazon AMZN
$174.63
-2.56%
Tesla TSLA
$147.02
-1.94%
Microsoft MSFT
$399.12
-1.27%
Apple AAPL
$165.00
-1.22%
Alphabet GOOG
$155.72
-1.10%

Pentru că, potrivit prețului corect al lui Bulios, acum este subevaluat cu 33%! Ce mai trebuie să știți?! :-D
Nu serios, mi se pare o companie sănătoasă, cu tradiție, care a investit frumos acum și care pentru mine este la un preț bun.

:DD acesta este doar un alt motiv pentru a cumpăra!

Deja îl am! Și cu siguranță voi mări poziția :)

Îmi plac foarte mult achizițiile și fundamentele lor, oferă o mulțime de servicii și este una dintre cele mai bune companii din acest sector. În rest, există mult loc de creștere a acțiunilor, iar dividendele sunt și ele frumoase :)

Nici că se putea spune mai bine.

:D

În plus față de ceea ce este deja aici, eu personal văd mult spațiu de creștere în ceea ce privește graficul. 🙂 În plus, acum că ne uităm la grafic, există o mare oportunitate de cumpărare... Ne aflăm la o linie de trend puternic și multitestat din 2003... 🙂 Ne aflăm la o linie de trend puternic și multitestat din 2003.

Și tu cumperi acțiuni umflate ale acestei companii?

Nu mai merg pur și simplu pe acțiuni pentru a le deține pe termen lung, fără efect de levier.

Și aveți această analiză tehnică disponibilă undeva? Mi-ar plăcea să o văd. :)

Păcat că nu puteți posta aici niște previzualizări, de exemplu doar de pe TW, pentru a limita că cineva nu va pune aici o imagine proastă. Dar pot să pun un link către un astfel de scurt TA https://www.tradingview.com/x/efAftEY7/

Pentru mine, un management decent și achiziții destul de agresive sunt cele care vor duce la expansiune. Este, de asemenea, un randament frumos al FCF. Verticala de afaceri pe care o menționează Philip creează un moat puternic.

Nu în ultimul rând, este vorba de încrederea în unii care sunt și ei investiți.

Sunt de acord. :)

Asta m-a făcut să râd😅 $CVS+1.5% este minunat și îl am în portofoliul meu. Nu cred că există ceva asemănător.

:D nu mai ai alte acțiuni în sectorul sănătății?

Eu nu am. Nu știu prea multe despre acest sector.

În opinia mea, este una dintre cele mai mari companii din acest sector, care are o rețea de farmacii, de livrare de medicamente și, de asemenea, segmentul de asistență medicală este bun. Există o mulțime de companii care dezvoltă lucruri etc., dar aici cred că este complicat, depinde de ele să dezvolte ceva și, eventual, să obțină aprobarea. În timp ce în cazul acestor companii, cum ar fi $CVS+1.5%, atunci este vorba "doar" de vânzare. Desigur, o companie de asigurări a încetat recent să mai lucreze cu ei, dar se presupune că aceasta nu reprezenta nici măcar 10% din veniturile lor. Este posibil ca acest lucru să fi fost responsabil pentru declin. Am profitat de asta și am continuat să cumpăr.

Mulțumesc pentru perspectiva dumneavoastră, sunt de acord cu dumneavoastră. :)

👍😊