S&P 500 ^GSPC
5,123.41
-1.46%
Nvidia NVDA
$881.95
-2.67%
Meta META
$511.90
-2.15%
Tesla TSLA
$171.05
-2.03%
Amazon AMZN
$186.13
-1.54%
Microsoft MSFT
$421.90
-1.41%
Alphabet GOOG
$159.19
-1.00%
Apple AAPL
$176.55
+0.86%

Investitori, care sunt acțiunile care v-au interesat cel mai mult în acest an și la ce companii ați cumpărat cele mai multe acțiuni în acest an?

Am fost foarte interesat de acțiunile $NVDA-2.7% în acest an, deoarece a înregistrat o creștere incredibil de rapidă în acest an, și am cumpărat cele mai multe acțiuni de la $ASML-3.1% și $CVS-1.6% până acum în acest an.


Deja recapitulezi anul în felul ăsta? Mai așteptați cel puțin 2 luni, doar toamna va fi o plimbare! :-D

Nu, dar am întrebat provizoriu pentru a avea o idee. Sunt sigur că multe lucruri se vor schimba :D

Aș face niște recenzii anuale frumoase de Crăciun... Anul trecut am auzit că anul acesta urma să fie un an cu suișuri și coborâșuri, dar la sfârșitul anului am aflat că totul a mers prost... și sunt curios în legătură cu asta :)

Anul acesta, $NVDA-2.7% m-a surprins cel mai mult prin creșterea sa. Îmi aruncasem toate acțiunile acestei companii înainte, dar a existat totuși o apreciere frumoasă. Ceea ce au făcut anul acesta pe piața plăcilor grafice este incredibil.

Exact, ceea ce au făcut este cu adevărat incredibil.

Aproape de nicăieri, acestea au fost și sunt încă în topul listei de interes a investitorilor.

Am început anul acesta 😁 dar cea mai mare poziție a mea este încă în $CVS-1.6%, urmată de NHY , $CRWD-2.8% și $CSCO-2.1%. Plănuiesc să-mi măresc poziția în $O-0.4% dar mai ales investind în funcție de cum justifică situația. Și intrigat de $NVDA-2.7% cu siguranță, fără îndoială, dar pe de altă parte nu o iau în totalitate pozitivă, deoarece la fel de repede cum a urcat la cer poate face -50% într-o corecție pentru a lua în serios creșterea... Acum, ce vom spune acest grafic al acestuia arată ca un shitcoin pompat pe criptă. 😂

Așa este, căderea poate fi mare :D

Au fost interesante, ca să spunem așa, din punctul de vedere al câștigurilor, așa că, în mod cert, a fost vorba de tehnologie mare, pe care s-a făcut o apreciere frumoasă. Din punct de vedere investițional, am cumpărat în companii de reit. Și dezamăgitoare, până acum, de exemplu, $PYPL-1.8% și $DIS-2.7% pe care le am și care nu se descurcă atât de bine pe cât mă așteptam.

De asemenea, mă așteptam ca acțiunile DIS să aibă o evoluție mai bună.

Ați vrut să spuneți CSV sau CVS ?

Cvs :D

Pentru mine, $JNJ-0.9%, $OXY-0.4%, $DIS-2.7%, $ASML-3.1%, $PFE-1.8%, $BTCUSD+0.1%, $NKE sunt mulțumit de asta, toate prețurile sunt foarte scăzute peste tot în ceea ce privește această jumătate de an.

Grozav, aș dori să includ JNJ în portofoliul meu, dar nu știu dacă este în prezent ridicat.

Este încă în desfășurare. Uitați-vă la P/E viitor

În principal, probabil $GOOG-1.0%, a fost chiar la începutul anului și apoi peste fondurile imobiliare, în principal $O-0.4%.

Grozav, am cumpărat $O-0.4% destul de mult în ultima vreme.

Grozav, am cumpărat $O-0.4% destul de mult în ultima vreme.