S&P 500 ^GSPC
5,051.41
-0.21%
Tesla TSLA
$157.11
-2.71%
Apple AAPL
$169.38
-1.92%
Nvidia NVDA
$874.15
+1.64%
Microsoft MSFT
$414.58
+0.23%
Alphabet GOOG
$156.00
-0.21%
Amazon AMZN
$183.32
-0.16%
Meta META
$499.76
-0.09%

Investitori, ce acțiuni ați deținut, dețineți sau intenționați să dețineți cel mai mult timp în portofoliul dumneavoastră?

Dețin acțiunile $AAPL-1.9% cel mai mult timp din portofoliul meu și intenționez să le păstrez încă câțiva ani sau zeci de ani. Această companie este minunată, iar afacerea este ireală. Acțiunile $AAPL-1.9% au scăzut cu câteva procente în ultimele zile, iar compania a pierdut aproximativ 200 de miliarde de dolari din capitalizarea sa de piață în doar câteva zile. Trebuie să spun că această știre m-a luat destul de prins cu garda jos și nu arată bine, însă nu îmi schimbă prea mult viziunea și părerea despre Apple.


Categoric $AAPL-1.9% sau $MSFT+0.2%

Minunat, din păcate nu am MSFT în portofoliu.

Poate o dată. :)

De asemenea, probabil $AAPL-1.9% și apoi poate Coke :)

Cool :D

Până în prezent, cel mai lung CEZ, intenționez să mențin poziția lungă, dar majoritatea $GOOGL-0.3%, $AAPL-1.9% etc.

Grozav, deci avem același lucru cu excepția CEZ-ului :D

Dacă va fi o poziție atât de de neclintită pe care vreau să o păstrez până la sfârșitul timpului, atunci un discount pentru a acumula cât mai multe acțiuni este primit cu brațele deschise, nu-i așa?;).

Vă referiți la mișcarea prețului acțiunilor AAPL din ultimele zile?

Este un răspuns la contribuția dumneavoastră. Dacă aș vrea să cumpăr ceva pentru mai multe decenii, aș vrea să cumpăr cât mai departe posibil și la cele mai ieftine prețuri. Nu înțeleg de ce vedeți negativ recenta scădere, mai ales când acțiunile sunt scumpe pe termen lung.

Poate cineva să-mi explice ce e atât de grozav la acest măr?

Compania este incredibilă, iar afacerea și ecosistemul sunt minunate. Cred că o persoană care face o analiză fundamentală, care folosește produsele și serviciile lor, va înțelege de ce această companie este atât de grozavă. Acesta este un subiect pentru un întreg articol.

Este Apple și pentru mine. Cred că lumea ar trebui să se schimbe pentru ca lucrurile să fie diferite😅

Exact 😂😁😁