S&P 500 ^GSPC 5,071.63 +0.02%
Tesla TSLA $162.13 +12.06%
Nvidia NVDA $796.77 -3.33%
Amazon AMZN $176.59 -1.64%
Apple AAPL $169.02 +1.27%
Alphabet GOOG $161.10 +0.74%
Meta META $493.50 -0.52%
Microsoft MSFT $409.06 +0.37%

Cum vedeți $DIS+0.2%? :D Sărmanul Disney suferă de destul de mult timp și, deși am vrut să investesc în el acum câteva luni, în retrospectivă mă bucur că nu am făcut-o.

Cu toate acestea, prețul chiar nu mă lasă să dorm. Suntem la prețurile din 2014! Pentru mine, compania este cu siguranță mai departe de 2014. O ofertă tentantă sau un declin continuu? Cum o vedeți dumneavoastră? :)

DIS

Disney

DIS
$113.92 $0.21 +0.18%

Am sentimente atât de amestecate în legătură cu ea :D. Acțiunile sunt în scădere de mult timp și nu-mi place deloc asta, însă prețul acțiunilor este în prezent foarte bun și probabil că săptămâna viitoare voi fi supracumpărat.

Și eu, nu mă pot decide dacă să am încredere în ei pe viitor sau nu.

Din fericire, acțiunile DIS reprezintă doar o poziție mică în portofoliul meu, așa că sunt calm 😁.

O să încep la sfârșitul lunii :)

Asta e minunat. :)

:)

Sunt în așteptare:)

Care este achiziția ta medie? :)

93

$DIS+0.2% a fost mai bine, dar cred că se va rupe la un moment dat. Suntem deja destul de jos. Am o poziție și nu mă uit la supracumpărare încă. Poate la prețuri mai mici din nou.

Se va rupe, poate, dar va reveni pe ATH?

ATH este foarte mare, ar însemna o apreciere de peste 134%. Acest lucru este probabil destul de puțin probabil în viitorul apropiat.

Nu cred că vom coborî pur și simplu sub 80, ar trebui să ne ajute niște noutăți. Cred mai degrabă că vom sta ceva timp într-o parte între 80-90 în viitor, dar văd o creștere acolo, nu mai puțin, dacă va fi vorba de doi, trei, cinci ani, nimeni nu vă poate spune, dar Disney, ca brand și alte lucruri pe care le are, nu cred că va fi o acțiune care va merge încet spre .... :) Și după cum știm de la Buffet cea mai bună investiție este o acțiune bună în perioadele lor proaste să fie disney se descurcă bine așa că probabil nu o veți vedea mult sub 100usd. Asta e părerea mea eu am Disney dar nu prea mult, cumpăr cu prudență deocamdată nu intru cu capul înainte pentru că am alte acțiuni care mă tentează și mai mult în momentul de față fie prin dividende, fie prin preț bun și sector dar cum aceste acțiuni depășesc așteptările mele de cumpărare nu am nicio problemă să arunc ceva în Disney da PE este mare pe de altă parte pentru mine brandul nu dispare cu siguranță și va mai exista încă XX ani...

Sunt pe deplin de acord și super din nou o altă opinie pozitivă pentru cei care încă mai caută Găsesc argumente de ce să scrie off $DIS+0.2% Exact, eu personal cred că și ei vor fi stropșit între $80-90 pentru ceva timp să vină, dar așa cum ai scris cu chestia Buffett care este frumos apt. 😊 Altfel, pentru inspirație, la ce alte titluri te uiți când scrii și care te atrag? 😊

Până în prezent, nimic nou, mai degrabă ceea ce se discută aici NHY, deși acum a apărut și CRWD, VICI și ceva mai mult va fi găsit nu... Este NHY mă interesează cel mai mult acum și este destul de probabil că voi fi acolo într-o vreme, precum și CVS unde am cea mai mare poziție 😁

Eu văd lucrurile cam în același mod, tributul depinde de modul în care compania iese din situația actuală și dacă poate atrage investitorii de partea sa și dacă poate transforma sentimentul său într-un fel de creștere. :)

Continuă declinul pentru mine, cel puțin pentru o vreme.

Mulțumesc pentru aviz. :)

Ei bine, profiturile sunt destul de asemănătoare, doar datoria și marja sunt puțin diferite;)