S&P 500 ^GSPC 5,010.6 +0.87%
Nvidia NVDA $795.18 +4.35%
Tesla TSLA $142.05 -3.40%
Amazon AMZN $177.23 +1.49%
Alphabet GOOG $157.95 +1.43%
Apple AAPL $165.84 +0.51%
Microsoft MSFT $400.96 +0.46%
Meta META $481.73 +0.14%

Investitori, care sunt acțiunile care v-au interesat cel mai mult în ultima vreme și de ce?


Am fost interesat de acțiunile $AMZN+1.5%, $NKE-0.4% și $CVX+1.2% în ultima vreme. Văd un anumit potențial în toate cele trei acțiuni, iar $NKE-0.4% și $CVX+1.2% au un preț bun în ultima vreme. În plus, toate cele trei acțiuni sunt dintr-un sector complet diferit. Tehnologie. se află deja în portofoliul meu, dar NKE și CVX ar putea să îmi diversifice frumos portofoliul.


La un preț corect, $NKE-0.4% este supraevaluat cu 21%... așa că acum vorbești :)

Mă uit acum la ea :D. Eu aș vedea valoarea intrinsecă a acțiunii mai degrabă în jurul valorii de 80$. Apoi, depinde de cât timp vrea investitorul să păstreze acțiunea. Eu o privesc dintr-o perspectivă pe termen lung, caz în care nici prețul actual al acțiunilor nu mi se pare rău :D

Da, cred că are sens pe termen lung, doar că trebuie să fie pe termen lung pentru că acțiunile ar putea să se prăbușească pentru o vreme :)

Amazon

$AMZN+1.5% este un clasic, minunat. De asemenea, urmăresc și am în portofoliul meu și crește frumos, doar că îmi pare rău că nu o am pentru mai mult. Investesc acum. Ei bine, greu de spus, așa că pe un orizont de 5-10 ani sunt sigur că va fi mai mare, dar este psihicul de bine, cumpărând un stoc în partea de sus, nu vrei să. Și apoi $NKE-0.4%, da, am fost cu ochii pe ea de când a ajuns sub 100 de dolari. 😊

Și eu văd lucrurile la fel. Aș păstra acțiunile AMZN timp de 5-10 ani cu siguranță și, prin urmare, cumpărarea la acest preț ar fi bună. Dar, așa cum scrieți, este greu pentru psihic și nu prea vreau să cumpăr la acest preț.

Am cumpărat $CVS-0.2% recent. După părerea mea, aceasta este încă o valoare foarte bună. Și altfel, bineînțeles, oferta publică inițială de ieri a ARM. Va fi interesant de văzut cum se comportă acțiunile în viitor.

De asemenea, îmi place$CVS-0.2% și, dacă o spun așa de rău, m-am bucurat de căderea din ea recent și am cumpărat-o frumos. Mă întrebam doar dacă continui să cumperi acum, mai completezi treptat în ea? ...Urmăresc și eu IPO-ul, dar nu îndrăznesc să mă arunc încă, cred că va fi destul de volatil.

Am cumpărat câte ceva și deocamdată mă uit la el. Dacă prețul va fi semnificativ mai mic, voi merge pe el. Acea IPO a fost foarte sălbatică în cele din urmă și a durat doar două zile, așa că este mai bine să o las să se liniștească.

Sunt de acord, am și eu acțiuni CVS în portofoliu. Altfel, va fi cu siguranță interesant de văzut cum va evolua prețul acțiunilor ARM.

Le am pe lista mea, dar nu îndrăznesc să merg prea departe, se poate duce oriunde, până la urmă, companiile au ca scop să "culeagă" cât mai multe acum și apoi poate veni prăpădul...Nu știu, ce părere aveți?