S&P 500 ^GSPC
5,022.21
-0.58%
Nvidia NVDA
$840.35
-3.87%
Meta META
$494.17
-1.12%
Amazon AMZN
$181.28
-1.11%
Tesla TSLA
$155.45
-1.06%
Apple AAPL
$168.00
-0.81%
Microsoft MSFT
$411.84
-0.66%
Alphabet GOOG
$156.88
+0.56%

Care este o investiție mai bună pentru dumneavoastră? Sony $SONY-1.7% cu Playstation sau un concurent sub forma lui $MSFT-0.7% cu Xbox? Cine ar putea fi viitorul câștigător în sectorul consolelor de jocuri?

Cine știe, poate că $AAPL-0.8% va interveni, iar viitorul consolelor de jocuri va atârna de conectarea Iphone-ului la televizor/monitor și de utilizarea computerului de mână. Mă refer la creșterea cu noul 15pro la o putere GPU de 4 ori mai mare. Voi ce părere aveți? Ar putea fi acesta un viitor gamechanger pentru acest domeniu? :)


Sunt de aceeași părere ca și ceilalți. Playstation este cea mai bună consolă, însă, în ceea ce privește acțiunile, $MSFT-0.7% conduce clar.

Sunt de acord.

Playstation este o consolă mai bună, dar o investiție mai bună, în opinia mea, este $MSFT-0.7%.

De acord.

Pentru mine, Playstation este în mod clar în frunte, dar în ceea ce privește investițiile, pentru mine este exact opusul.

Un fel de... Vedeți posibilitatea unei concurențe din partea Apple?

Eu personal nu cred că au ambiții în industria jocurilor/consola, dar poate pe viitor văd posibilități în ochelarii Vr/smart pe care îi au în pregătire, sau îmi imaginez că ar face un produs gen Ps Vita pe care fanii l-ar aprecia, dar mă îndoiesc de vreo consolă A sincer.

Nu cred că întrebarea este corectă. Ambele console sunt destul de irelevante pentru ei, deoarece nu fac aproape nimic cu ele (mai degrabă o pierdere;)

Ei bine, eu mă refeream mai degrabă la viitorul acestui sector de jocuri, când AAPL ar putea interveni cu soluția sa.

Dacă Apple vrea să intre în domeniul jocurilor, ar trebui să înceapă să cumpere studiouri de jocuri. Există marje mult mai bune pe ambele HW și pot folosi IP pentru afacerea de streaming.

Aș fi destul de interesat să văd cine dintre posesorii de iPhone îl folosește cu adevărat pentru o afacere serioasă în care să folosească această putere. Pot fi conectate acolo periferice ca la un PC?

Nu am fost niciodată pasionat de console, prefer jocurile video pe PC. Ar fi interesant să vedem Apple implicându-se în această jurisdicție. Nu cred că conectarea unui mobil la un monitor (prea curând), dar de ce nu poate propria platformă. Cu siguranță că s-au gândit până acum la asta.

Îți răspund direct la această întrebare, nici eu nu sunt deloc pasionat de console, nici măcar nu am avut vreodată una. În orice caz prefer pc-ul și acolo așa cum scrii tu, ar fi foarte interesant după părerea mea dacă Apple s-ar aventura mai mult în acest sector. Deja poți rula jocuri de super calitate pe un Mac, dar este o limitare pentru că destule jocuri pur și simplu nu rulează pe macOS...mă rog, dar dacă ar fi înlăturat acest obstacol și poate ar adăuga și jocuri HW, cred că ar fi pe deplin suficient pentru a obține o grămadă de clienți noi. 😊

Sunt de acord cu dumneavoastră, acesta ar putea fi următorul pas înainte.

Nici eu nu cred că este realist pe termen scurt, dar ar putea fi o opțiune pentru viitor.