S&P 500 ^GSPC 5,004.77 -1.32%
Meta META $428.20 -13.23%
Microsoft MSFT $391.30 -4.34%
Alphabet GOOG $155.27 -3.62%
Amazon AMZN $170.90 -3.22%
Tesla TSLA $164.16 +1.25%
Nvidia NVDA $805.65 +1.11%
Apple AAPL $169.84 +0.49%

CEO al Warner Bros. Discovery Global Streaming despre Max care percepe taxe suplimentare pentru sport. Mai multe noutăți în lumea streaming-ului de la un jucător foarte cunoscut.

În ultima vreme, am observat că serviciile de streaming își ajustează pachetele de abonamente, Netflix a început acest lucru, apoi Disney se gândește și el la cum să își ajusteze serviciile plătite, iar acum CEO-ul, JB Perrette, de la $WBD-1.3% a vorbit despre conținutul sportiv pe care vrea să îl adauge și la serviciul plătit. $WBD-1.3% Warner Bros. Discovery este pe cale să lanseze un nou pachet numit "Bleacher Report", care va oferi o experiență sportivă fascinantă. Acest pachet va costa 9,99 dolari pe lună și a provocat mai mult de o ruptură în rândul fanilor.

Potrivit lui JB Perrette, șeful global de streaming la Warner Bros. Discovery. Aceștia operează în Europa de un deceniu prin Eurosport, iar această experiență le-a arătat că conținutul sportiv nu este pentru toată lumea și nu ar trebui să fie gratuit. Sportul este premium, iar fanii pasionați ar trebui să fie pregătiți să plătească pentru acest conținut. Și nu este doar părerea sa - Warner Bros. Discovery va oferi 300 de evenimente sportive în direct pe Max pe an, dar după ce perioada promoțională se va încheia, vor cere doar atât, 9,99 dolari pentru acestea. Este o mișcare menită să le ofere consumatorilor posibilitatea de a alege, promovând în același timp un model de afaceri sustenabil.

WBD
$8.28 -$0.10 -1.25%

În plus, $WBD-1.3% plănuiește să lanseze un centru de streaming "CNN Max", ceea ce reprezintă o altă mișcare interesantă. Aceasta vine la patru luni de la fuziunea dintre HBO Max și Discovery+. Warner Bros. Discovery constată că abonații lor rămân mai mult timp pe platformă, ceea ce ar putea contribui la creșterea numărului de clienți după un declin inițial. Max urmează să fie lansat la nivel global în primul trimestru al anului 2024, începând cu America Latină și extinzându-se treptat în Europa și Asia-Pacific.

În general, Warner Bros. Discovery se angajează să aducă fanilor conținut de calitate, asigurând în același timp un model de afaceri sustenabil. Planurile lor pentru conținutul sportiv și streaming arată că este o companie care privește înainte și care dorește să aibă succes pe scena globală a industriei de streaming.

Aceasta este perspectiva companiei și într-o industrie care, cu siguranță, are multă concurență pe piață. Cum vedeți această companie și, chiar dacă există alți giganți, este interesantă pentru dumneavoastră? 😊


Mișcarea este mișto și pare interesantă. Am doar $DIS-2.5% în portofoliu, dar probabil că mâine, când voi fi liber, voi verifica $WBD-1.3%:D.

Am și eu$DIS-2.5%, dar nu mă duc la $WBD-1.3%. Graficul acela arată destul de îngrozitor...

De acord, este un risc, vreau să scap de ei, am doar o poziție mică acolo, dar 4 dolari o acțiune în minus, cred că va ajunge acolo și atunci îi dau drumul.

Verifică, dar nici pentru mine nu mai cumpăr, cum ar fi că poate îl diluez un pic, dar asta doar pentru că trebuie să îl recuperez, altfel păstrez $DIS-2.5%

Da, am înțeles. Din păcate, încă nu am apucat să o fac și am cam uitat de ea :D. Altfel, DIS este și în portofoliul meu, dar mă uit și la alte platforme de streaming.

Frumos... aceste fuziuni au sens și cred că este doar o chestiune de timp până când cineva mare va interveni și va crea un monopol uriaș care îi va devora pe ceilalți :)

Așa că și mie îmi place, mai ales pentru că se creează o competiție, iar ceilalți jucători trebuie să reacționeze cumva și îi ajută pe toți să se dezvolte. 😊

Concurența este întotdeauna benefică :)

Sunt curios cum se va impune serviciul în rândul abonaților.

Și eu, poate că da, cred că este bine să existe concurență pe piață, iar această piață este mare. Pentru mine, sportul este o mișcare bună, pentru că există o mulțime de fani ai diferitelor sporturi.

Competiția este cu siguranță sănătoasă. Dar mă întreb dacă nu cumva sunt prea multe canale sportive. Eu, ca fan de mult timp al fotbalului, pot spune :D aproape fiecare ligă pe un canal diferit.