Așadar, încă o săptămână se încheie cu un nou declin.

Astăzi așteptăm date de pe piața muncii din SUA. Rezultatul, din păcate negativ, a depășit de până la două ori așteptările economiștilor care estimaseră crearea a 170 000 de locuri de muncă. Cu toate acestea, datele indicau o cifră de până la 330 de mii de locuri de muncă. 🤔

Ceea ce arată acest lucru - că rezistența pieței forței de muncă ar putea să preseze în continuare Fed să mențină ratele dobânzilor la un nivel ridicat pentru mai mult timp sau chiar să le crească în continuare. O descriere grozavă și succintă în postarea sa https://bulios.com/status/125725

Personal, deși văd o scădere mare în portofoliul meu în ultimele două luni și am făcut câteva achiziții graduale, voi lua o pauză acum, cel puțin până la 12 octombrie, când vor fi publicate rezultatele IPC, și apoi voi cumpăra din nou scăderile. 😊 Și tu cum vezi situația actuală?

Mulțumesc pentru informații

👍😊 Cum percepeți situația de pe piață?

Oricum, am impresia că nu știu nimic și încerc să mă concentrez mai mult pe companiile individuale, pe rezultatele și planurile lor de viitor ;)

Vă mulțumim pentru informații. Nu prea am făcut cumpărături în ultima vreme. Mă interesează să văd cum va ieși IPC și apoi cred că vom vedea, dar cred că Fed va majora ratele din nou în acest an.

Aștept și eu acest număr.

O lovitură decentă, dar... Veștile bune sunt vești rele. Eu încă mai cred că va mai avea loc o creștere până la sfârșitul anului.

"hike" ...ce vreți să spuneți prin asta, pentru că eu nu prea mă pricep la abrevierile astea și traduc acest verb ca fiind doar "salt de preț" și deci vreți să spuneți în sus sau în jos? ...eu mă aștept mai degrabă la o scădere.

Hike din limba engleză poate fi interpretat ca o creștere, mai exact hike este folosit în contextul ratelor dobânzii. Așadar, ceea ce vreau să spun este că mă aștept la o nouă majorare a ratei cu 25 de puncte de bază. Cum va reacționa piața... Aceasta este întrebarea. 😁

Voi adăuga un alt comentariu ca acesta, mai degrabă decât fiecare comentariu supărat, pentru că sunt de acord cu toată lumea, nu iau căderea rău, este o oportunitate de cumpărare și că banii se construiesc treptat înapoi frumos, dar astăzi sunt confuz ... după deschidere, scăderea a fost destul de interesantă, dar apoi s-a inversat și am încheiat ziua cu numere verzi chiar mai frumoase. 😲 Cum așa? ... când datele nu au fost ceea ce Fed a vrut să vadă.

Este timpul să luăm profituri, în loc să vină creșterea vine declinul.

De exemplu, am tendința de a adăuga pe piața cash atunci când există o scădere interesantă.

Nu aș lua prea negativ scăderea. 😉

Cu siguranță că nu cred asta, am reușit să acumulez din nou o parte din acei bani pe care vreau să îi reintru treptat pe piețe, dar, sincer, nu înțeleg ce s-a întâmplat astăzi, se presupune că știrile ar trebui să fie negative pentru Fed, pentru că nu este ceea ce își doresc să vadă, dar s-au întors și astăzi vom avea cifre verzi și frumoase? ...

Piața forței de muncă este puternică, dar începe încet-încet să dea semne de slăbiciune.

Acest rezultat este cu adevărat nebunesc... dar a fost influențat de niște factori destul de interesanți pentru mine.

La ce factor vă gândiți? ... și au ajuns la un preț interesant pentru dumneavoastră pentru un anumit titlu? 😊

De exemplu, faptul că șomajul din SUA a afectat încheierea concertelor lui Taylor Swift și Beyonce. În rest, nu m-am concentrat prea mult pe titluri individuale în ultima vreme, cu excepția IPO-ului Arm Holding.