Unul dintre primii doi din top 10% are $BTI-0.8%. În afară de faptul că nu am nicio legătură cu produsul, mă întreb despre viitorul industriei tutunului. Taxele în continuă creștere în unele țări au dus la creșterea prețurilor atât de mult încât unii clienți au renunțat pur și simplu. Așadar, viitorul companiilor de tutun este în țigările electronice sau în cu totul altceva?

Cred că sectorul este foarte stabil, iar companiile au descoperit că țigările normale nu mai funcționează atât de bine, așa că trec la alte produse, cum ar fi țigările electrice, pe care le cumpără tinerii, și cred că societățile de tutun vor continua să se descurce bine. Altfel, am acțiuni $BTI-0.8% în portofoliu și dividendele sunt foarte bune :D

Super mulțumiri

Cu plăcere :D

La câți oameni din categoria mea de vârstă (18-20 de ani) fumează, cred că industria tutunului nu se va sfârși niciodată, dar este posibil să existe o cerere mai mare pentru țigările electronice, pentru că miros bine. Cred că și țigările normale vor fi folosite în continuare. $BTI-0.8% este o companie de calitate după părerea mea, chiar mai bună decât $MO+0.1%, dar vom vedea cum se va descurca industria tutunului.

Nimeni nu fumează în preajma mea acum:D dar asta e doar bula mea socială.

În liceu este un clasic, eu sunt nefumător, dar de multe ori chiar și școala îi împinge pe tineri spre țigări.

Aceste taxe au scăzut prețurile timp de mulți ani, însă companiile de tutun își mențin marjele ridicate. Acesta este rezultatul final pentru acționari. Dacă fumătorii consideră că țigările sunt prea scumpe, vor alege o altă modalitate de a introduce nicotină în corpul lor.

Probabil că este adevărat, guma de mestecat și alte produse

În cazul în care, probabil, $BTI-0.8% își va lua și el partea sa de plăcintă... Cred că da!