Acțiunile $WBD+6.0% au scăzut cu peste 60% în ultimii 5 ani și cu peste 14% în ultimul an. Când m-am uitat mai atent la această companie, nici măcar nu mi s-a părut atât de rea pe cât susțin unii investitori. Cu toate acestea, nu cred că vreau să investesc în ea și prefer acțiunile $DIS+0.8%.

Care este părerea dvs. despre această companie și aveți acțiuni ale acestei companii în portofoliu?

WBD
$11.47 $0.65 +6.01%
1 Day
+6.01%
5 Days
-14.81%
1 Month
-24.76%
6 Months
-26.54%
1 Year
-14.14%
YTD
+14.12%
5 Years
-61.05%
Max.
-34.02%

Am și un Dis dwbd la care nu m-aș duce acum.

Nu te-ai duce pentru preț?

Din cauza faptului că nu pare o investiție bună în general.

Am investit și pariez pe o restructurare de succes, pe un management capabil și pasionat și pe un portofoliu de produse bine conectat. De asemenea, evaluarea o face să pară cea mai bună din segment... Trebuie să cumpăr.

Minunat, sunt total de acord :)

Le am pe amândouă 😎

Grozav :)

Așa cum scriu și alții aici, probabil că este greu de spus care conținut este mai bun, $DIS+0.8% cred că am în portofoliu și deși probabil că va dura ceva timp, cu siguranță vor ajunge la acea sută de bine și $WBD+6.0% am și titluri de succes. Am un pic investit acolo, dar pe măsură ce sectorul se redresează, voi păstra doar una dintre aceste opțiuni atunci și voi decide când va veni situația.

Minunat, și eu văd lucrurile la fel și am aceeași abordare :)

Pentru mine, este "mort" în comparație cu concurența. Să lăsăm cifrele deoparte deocamdată, când ne uităm la conținut, nu cred că vreunul dintre noi poate numi 5 blockbustere de la WBD în ultima vreme. Pentru mine Disney este mai atractiv în acest sens, nu că lansează cine știe ce conținut, dar își extind prezența pe multe piețe, sunt prezenți în transmisiuni sportive + parcuri tematice.

Cred că este destul de greu de judecat calitatea conținutului, dar când mă gândesc la premiile/nominalizările la Emmy din acest an, serialele HBO cu cele mai multe nominalizări sunt Lupta pentru putere (27) și The Last of Us (24) și White Lotus (23), alte piese TV recente pe care le consider de calitate: Euphoria și Mare din Easttown, Dune, The Batman, Elvis, Air, Barbie, King Richard, ca bonus succesul Legământului Hogwarts care a făcut până în prezent aproximativ 1,3 miliarde USD.

În plus, HBO a căpătat o bună diversificare a conținutului datorită fuziunii cu Discovery (lista completă https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_assets_owned_by_Warner_Bros._Discovery).

Va fi nevoie de ceva timp pentru a vedea cât de multe platforme pot fi profitabile pe termen lung, iar WBD este cu siguranță una dintre ele. Tot ce trebuie să facă este să șteargă o parte din datorii și să înceapă să crească EPS prin răscumpărări de acțiuni și prețul acțiunilor va reacționa.

Minunat, sunt pe deplin de acord și văd lucrurile în mod similar și vă mulțumesc pentru noile informații.

Este adevărat că societatea a fost neperformantă pentru o lungă perioadă de timp și că acțiunile au scăzut, dar acum văd potențialul, iar acțiunile ar putea începe să crească din nou și societatea ar putea începe să se descurce bine.