Cât de mulțumit sunteți de rezultatele $C+2.5% Citigroup?

Citigroup a raportat rezultatele din al treilea trimestru 2023. Venitul net a fost de 3,5 miliarde de dolari, în creștere cu 2% față de anul trecut. Veniturile au crescut cu 9%, la 20,1 miliarde de dolari. Atât creșterea profitului, cât și a veniturilor au fost determinate în principal de creșterea veniturilor din serviciile de tranzacționare, tranzacționare și banca de investiții în cadrul diviziei Institutional Clients Group. A contribuit, de asemenea, și creșterea serviciilor bancare pentru consumatori din divizia Personal Banking and Wealth Management.

C
$47.23 $1.13 +2.45%
Capital Structure
Market Cap
90.4B
Enterpr. Val.
155.3B
Valuation
P/E
7.5
P/S
1.2
Dividends
Yield
4.4%
Payout
37.7%

Profitul pe acțiune a fost de 1,63 dolari, neschimbat față de anul trecut. Ajustat pentru efectele extraordinare, profitul pe acțiune a crescut cu 1%, la 1,52 dolari. Cheltuielile de exploatare și costul riscului au crescut ușor. Un factor pozitiv a fost vânzarea activității de retail din Taiwan, care a generat un câștig excepțional de 299 milioane de dolari.

Rezultate bune pentru mine, 5% divi este de asemenea frumos. Companie de calitate, cu siguranță nu se va pierde alături de $JPM+0.5%.

Da :)

Nu ar fi trebuit să piardă

Va trebui să sap înăuntru și să scap de apelul privind câștigurile, dar rezultatele păreau decente la prima vedere. De asemenea, voi aștepta să văd ce are de spus dl Brychta luni, dacă are ceva de spus. 😁

O să văd ce are de spus și despre asta :)

Nu am găsit nimic prea revoluționar pe care să-l fi strigat.