S&P 500 ^GSPC 5,018.39 -0.34%
Nvidia NVDA $830.03 -3.93%
Amazon AMZN $178.86 +2.21%
Meta META $439.10 +2.08%
Tesla TSLA $180.00 -1.79%
Microsoft MSFT $395.12 +1.49%
Apple AAPL $169.30 -0.60%
Alphabet GOOG $165.56 +0.56%

Investoři, kterému reitu momentálně věříte nejvíce a proč? Zdá se mi, že je ideální čas začít budovat i větší pozici v reitech. Za mě rozhodně $O+0.7% nebo $VICI+1.2%. Kterým věříte do budoucna nejvíce vy?

Přečíst celý článek zdarma?
Tak pokračuj 👇

Log in to Bulios

Log in and follow your favorite stocks, create a portfolio and discuss with others


Don't have an account? Join us

Vidím to stejně, nejvíce věřím $O+0.7% a $VICI+1.2%.

Taky tak. :)

Souhlas, dnes jsem přikoupil.

Super

Já koupil u nás dluhopisy ČMN. Uvidíme, jak se jim bude v dnešní době dařit. 😁

To zní jako zajímavá koupě! :)

Já vlastním obě a ještě i $WPC-0.4% v tomto sektoru mám naloženo možná více než by bylo zdrávo, ale já jím věřím, jsou to všechno dobré společnosti, stabilní dividendy a sice to $WPC-0.4% postila ta zpráva s kancelářskými prostory, respektivě jejich plánovaný prodej, ale dle mě to jen bude možnost naskočit pořádně a v budoucnu z toho těžit. Tento byznis jakmile se sazby vrátí do normálu bude šlapat pořád.

Taky to neberu u WPC nějak zásadně negativně, uvidíme co ukáže čas.

Nejvíce věřím osobně $O+0.7% a $VICI+1.2%. Zde je ten případ, kdy bych klidně vlastnil 2 společnosti v jednom segmentu a to jsou tyto dvě musím uznat. Oboje společnosti se mi velice líbí.

Naprosto souhlasím, za mě skvělé společnosti. :)

U vici jsem četl, že snad 40% jejich budov je závislých na jednom nájemci, tak bych si to raději prověřil

U mě je to těžký výběr mezi $WPC-0.4% a $O+0.7%. Čekám ale na o maličko lepší ceny, aby to byl absolutní no-brainer. 😁

Aby ti to pak nakonec neuteklo! :)

I to se může stát no... 😃 Neměl bych být tak greedy, ale zároveň chci být striktní.

Asi nic čím bych překvapil. Otevřel jsem malou pozici v $ARE+0.8% a mám nachystaný vstup do $O+0.7% na 49$. Oboje není bez dílčích rizik (viz i můj příspěvek k $O+0.7% ) ale beru to jako “short term pain, long term gain” a pokud se ještě propadnou tak mám i pokyny na dokup. Koukal jsem se i po Evropě (Vonovia, Aroundtown, British Land, Big Yellow, AEW UK, Tritax Big Box apod.) kde je taky někde relativně levno, ale nakonec jsem šel zase do Ameriky :)

Rozumím. Taky se mi často stává, že hledám alternativy po světě a nakonec mi stejně nejlépe vyjde Amerika... Teda, téměř pořád. :D

Mám s USA stejnou zkušenost. Bohužel. Rád bych diverzifikoval jinam, ale prostě není kam.

Díky stavu celého sektoru kromě pár individuálních REITů beru celé ETF. 😊

To může být také parádní volba, jaké máš oblíbené? :)

Já mám osobně rád iShares Developed Markets Property Yield UCITS ETF IE00B1FZS350

Delší dobu zvažuji nákup $O+0.7% , nicméně na současných sazbách a po včerejším komentáři @flpczech zvolím jiný segment trhu.

Bereš to jako moc riskantní krok v momentální situaci na trzích?

To ne, nicméně dokud budou sazby v USA na těchto úrovních, tak to jsou mrtvé peníze a ani pak to nemusí být takové terno.

$O+0.7% a $VICI+1.2% su take stalice na scene REIT. Stabilne aj v tazkych casoch. Do popredia by som mozno este postavil svoju tretiu akviziciu do REIT a to je spolocnost $EPRT+0.0%. Spolocnost sa zameriava na stredne velkych klientov v oblasti spotrebneho tovaru a sluzieb, ktore aj v horsich casoch su potrebne, takze stabilny CashFlow je viac menej zaruceny. Co sa tyka zadlzenia, majetok spolocnosti prevysuje dlh a momentalne sa spolocnost dostala k pozicke za niekolo sto milionov dolarov, na dalsie financovanie , svojich aktivit a dlhu, kde niektore zavazky su splatne do r.2024, takze tuto je nutne podotknut, ze spolocnost si bude plnit zavazky aj na buduci rok a ziaden z jej klientov zatial nemal potrebu ukoncit zmluvny vztah.

Díky za tip na pro mě neznámý reit! Určitě na něj někdy mrknu. :)